• PetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealZvezdaFrontLab d.o.o.PanvitaHakl ITJože ŽagarSGPVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.EL PuhanPanvitaFrontLab d.o.o.Intering holdingZvezdaFrontLab d.o.o.SGPAvto RajhPanvitaSGPHelosPekarna in kava bar KuzmičVigrosPanvitaPetrolHakl ITMlinopekalualpremKratchowillPetrolAvto RajhPranglIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.profektHakl ITImo-RealEnergija plusPranglPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.SGPPekarna in kava bar KuzmičFrontLab d.o.o.KratchowillEnergija plusIntering holding


  • SK Pomurje
  • SK Pomurje
  • SK Pomurje


ŠPORTNI KLUB POMURJE DESET
Novice & sveži materiali

17.05.2019

Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka

Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka Kadetska selekcija Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstila v finale državnega prvenstva. Prihajajočo nedeljo bo v Mariboru odigran finalni turnir v kadetski kategoriji, kjer se bodo za naslov Državnega prvaka potegovali tudi mladi odbojkarji Panvite Pomgrada. Panvita Pomgrad se bo pomerila proti ekipi PrKopač Brezovica. Maribor SGD Strdin se bo pomeril proti ŠD Braslovče. Zmagovalca tekem bosta igrala za zlato odličje, poraženca za bronasto odličje.
... več »

06.05.2019

Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva!

Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva! Na nedeljskem polfinalnem turnirju kadetov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mestom zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin
... več »

28.04.2019

Kadeti Panvite Pomgrad v boj za finale pred domačimi gledalci

Kadeti Panvite Pomgrad v boj za finale pred domačimi gledalci Kadetska selekcija Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstila v polfinale državnega prvenstva.
... več »

21.04.2019

Panvita Pomgrad v prvi ligi zasedla 7.mesto,

V 6. krogu zelene skupine 1.DOL za moške sta se srečali domači ekipi žšoštanj Topolšica in Panvita Pomgrad. S 3:0 (-25,-21,-22) so bili uspešnejši gostujoči odbojkarji, ki so se veselili zmage na zadnji letošnji tekmi sezone 2018/2019.
... več »

17.04.2019

Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL

Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL V klubu smo zelo ponosni na drugo ekipo Panvite Pomgrad katera je z drugo ekipo nastopala v 3. Državni odbojkarski ligi in postala podprvak, prvo mesto so zasedli odbojkarji OK Radenci.
... več »