• Jože ŽagarPanvitaFrontLab d.o.o.PetrolHakl ITEnergija plusSGPPetrolFrontLab d.o.o.Energija plusPranglImo-RealFrontLab d.o.o.SGPPekarna in kava bar KuzmičJože ŽagarIntering holdingZvezdaIntering holdingHakl ITAvto RajhPekarna in kava bar KuzmičprofektPanvitaAvto RajhIntering holdingImo-RealZvezdaPanvitaVigrosSGPHelosEL PuhanPetrolPranglVigrosHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.KratchowillSGPZavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.KratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaalualpremFrontLab d.o.o.

Novice
 • 21.04.2019

  Panvita Pomgrad v prvi ligi zasedla 7.mesto,

  V 6. krogu zelene skupine 1.DOL za moške sta se srečali domači ekipi žšoštanj Topolšica in Panvita Pomgrad. S 3:0 (-25,-21,-22) so bili uspešnejši gostujoči odbojkarji, ki so se veselili zmage na zadnji letošnji tekmi sezone 2018/2019.

 • 17.04.2019

  Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL

  Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL V klubu smo zelo ponosni na drugo ekipo Panvite Pomgrad katera je z drugo ekipo nastopala v 3. Državni odbojkarski ligi in postala podprvak, prvo mesto so zasedli odbojkarji OK Radenci.

 • 13.04.2019

  Panvita Pomgrad vs. Hoče 3:1

  Skoraj dve uri nervozne tekme je bilo potrebnih, da si je Panvita Pomgrad po zmagi proti Hočam dokončno zagotovila obstanek v prvoligaški druščini tudi v naslednji sezoni in se bo tako v zadnji tekme zelene skupine proti Šoštanju Topolšici v gosteh pomerila za prvo mesto v skupini za obstanek.

 • 07.04.2019

  OK Črnuče vs. Panvita Pomgrad

  V 4. krogu zelene skupine 1.DOL za moške so Črnučani gostili ekipo Panvito Pomgrad. V tekmi, kjer je vsaka od ekip odigrala po dva dobra in dva slaba niza, so imeli v odločilnem nizu več moči domači odbojkarji Črnuč.

 • 30.03.2019

  Panvita Pomgrad premagala Šoštanj Topolšico

  Panvita Pomgrad premagala Šoštanj Topolšico Derbi sosedov z vrha lestvica v ligi za obstanek med prvoligaši so po slabi uri in pol igre v Murski Soboti dobili odbojkarji Panvite Pomgrada za pomembne tri točke in novo zmago v boju za obstanek med elito.

 • 24.03.2019

  Odbojkarji Panvite Pomgrada z zmago iz Hoč

  Vsega dve uri in pol je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev. Panvita Pomgrad je po vodstvu z 2:0 domačinom dovolila, da so izenačili in tako je zmagovalca dvoboja odločal zadnji peti niz, katerega so s 15:11 dobili odojkarji Panvite Pomgrada.

 • 18.03.2019

  Panvita Pomgrad vs. Črnuče 0:3

  Vsega dobro uro in pol igre je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev, kjer pa so bili na koncu navkljub domačim pričakovanjem uspešnejši odbojkarji Črnuč.