• LegeaElcomZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaLespatexAlkamprofektHakl ITSGPPanvitaFrontLab d.o.o.Diming Obrt-opremaGostilna - Pizzeria NONAPranglTranspak Imo-RealGostilna - Pizzeria NONADegraKarba MGESurovinaEnergija plusElcomVigrosHelosPetrolDogšaFrontLab d.o.o.PetrolTranspak SGPHitAboFrontLab d.o.o.LegeaMineralPanvitaHakl ITTranspak MineralIntering holdingElcomZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITPanvitaAlkamSurovinaFrontLab d.o.o.LespatexZvezdaHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.DogšaEL PuhanIntering holdingPanvitaMineralVigrosEnergija plusalualpremGostilna - Pizzeria NONAMlinopekSurovinaImo-RealPetrolIntering holdingPranglElcomZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGEDiming Transpak SGPZvezdaObrt-opremaGostilna - Pizzeria NONADegraSurovinaSGP

Novice 05.03.2011

Z zmago na drugo mesto

KONČNI REZULTAT
0 : 3
05.03.2011
Salonit Anhovo vs. Panvita Galex
Ekipi 1. niz 2. niz 3. niz 4. niz 5. niz
Salonit Anhovo 20 25 16 0 0
Panvita Galex 25 27 25 0 0

 

Postavi obeh ekip:

 

Salonit Anhovo: Paravan, Kovacs, J. Kovačič, Bektašević, A. Kovačič, Paliska, Dos Santos, Andel, Savičič, Krivec, Orel, Mijatovič, Šabec.
 

Panvita Galex: Ajlec, Zupanc (8t), Pavlovič, Mijalkovič (17t),  Kerec, Žitnik (2t), Topovšek, Marič, Horvat (13t), Flisar (8t), Novak, Tot (9t), Hrastovec.

 
Igralci Salonita se očitno ne morejo znebiti kompleksa, imenovanega Panvita Galex. Potem ko jim je že lani povzročal velike težave, se te nadaljujejo tudi v tej sezoni. Sobočani so jih namreč še drugič premagali, tudi tokrat gladko s 3:0. S tem so jih tudi prehiteli na prvenstveni razpredelnici in Kanalce čaka težko delo, če želijo ohraniti status druge najboljše ekipe v Sloveniji.
 
Kanalci so tekmo slabo začeli. Israel dos Santos ni upravičil zaupanja trenerja Andreja Urnauta na korektorskem mestu, tako da ni prav nič čudnega, da so gostje že ob prvem tehničnem odmoru vodili z 8:4. Gostitelji so se nato približali na točko zaostanka (11:12), več pa jim ni uspelo. Gostje so ob drugem tehničnem odmoru vodili z 18:15, zbrano pa so igrali tudi v končnici.
 
V drugem nizu so Kanalci vendarle zaigrali nekoliko bolje, predvsem so bolje servirali in blokirali. Ves čas niza so vodili, a v končnici se jim je zataknilo. Po vodstvu s 23:20 so tekmecem z napakami dovolili štiri točke zapored, kar so Prekmurci sprejeli z odprtimi rokami. Prve zaključne žoge sicer niso izkoristili, tudi druge ne, zato pa so bili uspešnejši pri tretji.
 
Izgubljeni niz je domače povsem potrl, tako da se niso več "sestavili". Panvita je povsem zagospodarila na igrišču ter brez težav prišla do zaslužene zmage, s katero se je prebila na drugo mesto prvenstvene razpredelnice.
 
Poročilo po STA