• Hakl ITSurovinaIntering holdingHakl ITGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.profektHitAboDegraFrontLab d.o.o.SurovinaDiming Obrt-opremaZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaTranspak Energija plusTranspak MineralAlkamPanvitaKarba MGEObrt-opremaGostilna - Pizzeria NONAElcomGostilna - Pizzeria NONAPanvitaLespatexMineralTranspak VigrosPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.SGPHitAboPranglVigrosDogšaSGPDogšaElcomHakl ITLespatexPranglElcomImo-RealZavarovalnica Triglav, d.d.Diming ZvezdaIntering holdingPetrolAlkamDegraKarba MGEPanvitaEnergija plusElcomImo-RealHakl ITSGPEL PuhanSGPalualpremSurovinaFrontLab d.o.o.PanvitaGostilna - Pizzeria NONALegeaHelosZvezdaPetrolMineralLegeaIntering holdingTranspak FrontLab d.o.o.

Novice 17.03.2011

Težko gostovanje

S Kropo smo se v tej sezoni pomerili že trikrat. Sicer so Kroparji zmagali dvakrat, nazadnje tudi v 1. krogu modre skupine, a so naši odbojkarji vknjižili skupno eno točko več od sobotnih nasprotnikov. Kar dvakrat je o zmagovalcu odločal 5. niz.

UKO Kropa je trenutno na zadnjem mestu v modri skupini, a smo se o tem, da so lahko sila neugoden nasprotnik, imeli možnost prepričati na začetku februarja. Nasprotniki so povedli z 2:0 v nizih, a so naši odbojkarji Panvita Galex vseeno osvojila točko, bili smo tudi blizu zmage.

Panvita Galex zaseda 4. mesto modre skupine, z le dvema točkama zaostanka za 2. mestom. In na to 2. mesto soboški odbojkarji tudi ciljamo, a nas bo tja popeljal le en scenarij. Zmagati moramo preostali tekmi (čaka nas še gostovanje proti Marchiolu) in upamo na ugoden razplet ostalih tekem.

Verjamemo, da se bodo naši odbojkarji domov vrnili s 3 točkami. Podprimo jih pri tem.

 

Dajmo Panvita Galex!

Tomaž Štrakl