• DogšaDogšaElcomAlkamElcomLespatexEnergija plusPranglHakl ITPanvitaPranglPanvitaElcomIntering holdingTranspak PetrolEL PuhanDegraTranspak FrontLab d.o.o.alualpremPetrolHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.SGPGostilna - Pizzeria NONAElcomMineralFrontLab d.o.o.SurovinaLegeaSurovinaGostilna - Pizzeria NONAprofektHitAboVigrosMlinopekHelosZavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaIntering holdingKarba MGEDogšaFrontLab d.o.o.Intering holdingDegraZvezdaMineralDiming Imo-RealZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak Hakl ITPanvitaSGPLegeaObrt-opremaGostilna - Pizzeria NONAImo-RealMineralTranspak SGPZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamPetrolHakl ITDiming Karba MGEPanvitaFrontLab d.o.o.ZvezdaLespatexEnergija plusVigrosSurovinaSGPGostilna - Pizzeria NONASurovina

Novice 22.03.2011

Zmaga za ''lažje'' nadaljevanje

Pred odbojkarji je zadnja preizkušnja v modri skupini, nato sledi končnica prvenstva. Pripravili smo si odlično izhodišče, saj sami odločamo o svoji usodi. V primeru, da osvojimo vse tri točke, smo zagotovo zasedli 2. mesto, kar bi pomenilo, da bo naš naslednji nasprotnik vsaj na papirju lažji Astec Triglav.

A najprej je treba opraviti delo v Novi Gorici. Z nasprotnikom smo se letos pomerili že trikrat. Na edinem gostovanju so bili od koncu lanskega oktobra s 3:0 boljši domačini, v rednem delu prvenstva smo jim nato z enako mero vrnili za poraz in zmagali s 3:0. V 5. krogu modre skupine smo se ponovno pomerili v Murski Soboti, a je tokrat zmagal Marchiol, ki je dobil borbo po 5. nizih.

Če bi osvojili 2 točki bi še lahko ostali na 2. mestu, a bi bilo to odvisno od rezultata med Calcitom in Salonitom (nobena ekipa ne sme osvojiti vseh 3 točk). V primeru, da osvojimo 1 točko, smo zagotovo na 3. mestu. Če pa bi izgubili brez osvojene točke, lahko upamo na 3. mesto. To bi se zgodilo, če bi na tekmi Calcit : Salonit ena ekipa osvojila vse 3 točke. V nasprotnem primeru pristanemo na 4. mestu.

 

Odbojkarji se zavedajo, da nam lahko uspe nekaj velikega, zato bodo zagotovo na igrišču pustili svoje srce in pustili vse možne scenarije ob strani. S tremi osvojenimi točkami bi osvojili 2. mesto, kar bi bilo enkratno. Če bodo igrali tako, kot znajo, potem se lahko nadejamo dobrega izida.

 

Bodimo z odbojkarji vsaj v mislih in jim tako pomagajmo do želenega rezultata.

 

T. Š.