• Obrt-opremaAlkamFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaPranglKarba MGEGostilna - Pizzeria NONATranspak ElcomZvezdaZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingElcomHakl ITMineralAlkamIntering holdingTranspak SGPIntering holdingLegeaImo-RealFrontLab d.o.o.ElcomPanvitaGostilna - Pizzeria NONATranspak Obrt-opremaGostilna - Pizzeria NONAEL PuhanMlinopekSurovinaprofektHakl ITalualpremVigrosSurovinaHitAboSGPKarba MGEPetrolTranspak ElcomDogšaFrontLab d.o.o.VigrosMineralPetrolFrontLab d.o.o.Diming LegeaHelosSGPHakl ITSGPPanvitaEnergija plusObrt-opremaSurovinaImo-RealMineralDegraDogšaEnergija plusPranglLespatexZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolPanvitaDiming ZvezdaDegraHitAboGostilna - Pizzeria NONAPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.Lespatex

Novice 28.03.2011

Sedaj gre zares

Sedaj gre zares

Tudi v lanskoletnem četrtfinalu smo se pomerili z Astec Trigavom. Lani so napredovali Kranjčani, letos pa verjamemo, da bomo na koncu mi uvrstili v polfinale tekmovanja.

V 1. delu prvenstva smo se s Triglavom pomerili dvakrat. Prvi obračun je bil na sporedu že v 1. krogu, takrat so bili v Kranju uspešnejši domačini, ki so slavili s 3 : 0. Druga tekma je bila v 10. krogu prvenstva. Rezultat je bil enak kot na prvi tekmi, kar pomeni, da so 3 točke ostale v Murski Soboti.

Ker so Kranjčani osvojili 5. mesto 1. dela prvenstva, se nato nismo več pomerili.

Mi smo v modri skupini osvojili 2. mesto, takoj za ACH Volleyem, Triglav pa je svojo pot nadaljeval v zeleni skupini, kjer je le enkrat izgubil in seveda osvojil 1. mesto.

Pozitivna stvar, ki govori nam v prid je tudi ta, da smo popravili igro v gosteh. Če je le-ta bila v 1. delu prvenstva še problem, za modro skupino to več ne moremo reči. V gosteh smo le enkrat izgubili, in sicer proti ACH-ju. Ostale nasprotnike v modri skupini smo uspeli premagati na gostovanjih.

Čeprav se Kranjčani niso uvrstili v modro skupino jih ne smemo podcenjevati. V Kranju so nas letos že premagali, zato se zavedamo, da moramo v tekmo iti maksimalno osredotočeni in na parketu pustiti srce. Zmaga bi bila zelo pomembna, saj bi potem lahko v domači dvorani že slavili uvrstitev v polfinale.

T. Š.