• LespatexZavarovalnica Triglav, d.d.SGPFrontLab d.o.o.Energija plusLespatexHakl ITMineralHakl ITFrontLab d.o.o.LespatexPetrolDiming LegeaObrt-opremaZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaSGPDogšaSGPZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboalualpremHakl ITFrontLab d.o.o.EL PuhanFrontLab d.o.o.LegeaDiming DegraprofektEnergija plusImo-RealVigrosPanvitaVigrosAlkamMineralSGPMlinopekZvezdaMineralImo-RealPanvitaZvezdaDegraObrt-opremaHelosAlkamKarba MGEIntering holdingDogšaHitAboPetrolPanvitaIntering holdingKarba MGEIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Petrol

Novice 15.04.2011

Tekma leta in After Party

Izid v zmagah je 1:1, ekipa, ki bo zmagala v soboto, pa se bo uvrstila v finale. Po pravilih OZS-ja se namreč igra na 2 dobljeni tekmi. Na prvi tekmi nas je Kropa zlahka premagala, in tudi 1. niz druge tekme so dobili s kar 25:17. Nato pa je sledila precej boljša igra naših odbojkarjev, ki so do konca dobili 3 nize zapored in rezultat v zmagah izenačili.

Sedaj je pred nami odločilna tekma. Tekma se igra v naši dvorani, ki bi morala poskrbeti za peklensko vzdušje. Verjamemo, da boste navijači našim odbojkarjem izdatno pomagali, ter da se bomo po koncu tekme vsi skupaj lahko veselili uvrstitve v finale, kar bi predstavljalo piko na i letošnji sezoni.

Se vidimo v soboto!

Vabilo na After Party