• AlkamZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealalualpremprofektIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGEDegraAlkamDegraFrontLab d.o.o.Obrt-opremaIntering holdingPetrolLegeaObrt-opremaMineralHakl ITPanvitaEnergija plusFrontLab d.o.o.Hakl ITSGPZvezdaAlkamDogšaKarba MGEVigrosPetrolPanvitaEnergija plusFrontLab d.o.o.LespatexMlinopekDogšaSGPMineralDiming PanvitaMineralZvezdaEL PuhanFrontLab d.o.o.Hakl ITLegeaSGPVigrosLespatexDiming HelosSGPIntering holdingHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboPetrol

Novice 21.04.2011

Marchiol Vodi - Panvita Galex 3:0

Balon v Novi Gorici, gledalcev 200, sodnika: Pevc (Škofja Loka), L. Globačnik (Topolšica).
Marchiol Vodi: D. Koncilja 1, Krivec, Basaneže 7, Orel, Bregant 15, Stanič 2, Čabarkapa 11, Vidič, Polgar 10, Kuburović 3, M. Koncilja 6, Sirk.
Panvita Galex: Ajlec 2, Zupanc 7, Pavlovič 2, Mijalković 10, Kerec, Žitnik, Hrastovec, Horvat 15, Flisar 2, Tot 6, Novak, Marič.
 

Marchiol Vodi je pravi specialist za boje za tretje mesto. Doslej so se zanj potegovali trikrat in bili vselej uspešni, sodeč po prvi tekmi, pa so mu blizu tudi tokrat. Čeprav so v težkem finančnem položaju (njihove plače naj bi zamujale), so Prvačani povsem nadigrali Prekmurce, ki se očitno še niso sestavili po polfinalnem porazu proti Uku Kropi. Dvoboj je trajal le dobro uro, z zmago pa so Primorci nadaljevali letošnjo tradicijo, da medsebojne dvoboje dobivajo gostitelji.

 

Domači so imeli ves čas tekme pobudo, njihova zmaga ni bila nikdar ogrožena. Še najbolj izenačeno je bilo v prvem nizu, ko so domači ob odmorih sicer vodili z 8:4 in 16:13, toda pred končnico so se gosti približali (19:21), a za preobrat so bili premalo zbrani.
 
Še slabše so igrali na začetkih preostalih nizov. V drugem so vodili že 16:6, v tretjem pa je bilo ob odmorih 8:3 in 16:9. Tudi v nadaljevanju pa gostje niti v enem trenutku niso resneje zagrozili tekmecem.
 
Poročilo po STA