• PetrolFrontLab d.o.o.Obrt-opremaSGPHitAboPanvitaDogšaFrontLab d.o.o.MlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.HelosEnergija plusPetrolPanvitaSGPMineralPetrolHakl ITIntering holdingFrontLab d.o.o.SGPDiming Zavarovalnica Triglav, d.d.profektVigrosEnergija plusLespatexHakl ITVigrosPetrolMineralZvezdaFrontLab d.o.o.Imo-RealHakl ITHitAboAlkamLegeaPanvitaIntering holdingObrt-opremaZvezdaKarba MGEEL PuhanKarba MGEDegraalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.Diming Intering holdingLegeaImo-RealMineralLespatexDegraDogšaAlkamPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.SGP

Novice 13.09.2010

Panvita Galex vs Calcit Kamnik

 
Ponedeljek, 13.9.2010 
Na 1. OŠ so slavili gostje in sicer po rednem delu trening tekme z 1:3 in po neuradnem delu z 1:4.
Varovanci Bogdana Kotnika so vseskozi narekovali tempo igre in pokazali borbenost, domači odbojkarji so sicer nudili dober odpor a to vsekakor ni bila njihova prepoznavna igra. V določenih delih igre so domači odbojkarji pokazali požrtvovalnost, željo po zmagi in motiviranost, žal pa do konca niza niso ostali zbrani.  
Priložnost na tekmi je dobil tudi novi član odbojkarskega kluba Panvita Galex Uroš Pavlovič, ki je dosegel tudi točko. V postavi domačih odbojkarjev, trener, Dejan Fujs ni mogel računati na poškodovanega Alojza Kereca in Andreja Tota. 
 
Zapis MK
 
Rezultat tekme: 
Panvita  Galex : Calcit Volleyball 

Rezultat: 1 : 4

Rezultat po nizih: -18, 22, -23, -24, -13