• SGPKarba MGESGPTranspak Hakl ITMlinopekPetrolTranspak ElcomDiming MineralAlkamLegeaHitAboGostilna - Pizzeria NONADegraPetrolFrontLab d.o.o.EL PuhanObrt-opremaPanvitaImo-RealTranspak Energija plusTranspak DegraDiming alualpremZvezdaIntering holdingLespatexSurovinaLegeaObrt-opremaVigrosHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboSurovinaPranglKarba MGEVigrosFrontLab d.o.o.SurovinaPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONASGPZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealSurovinaLespatexAlkamElcomSGPElcomHakl ITHelosElcomPranglDogšaPanvitaMineralGostilna - Pizzeria NONAEnergija plusSGPprofektDogšaFrontLab d.o.o.MineralZvezdaIntering holdingPanvitaIntering holdingPetrolFrontLab d.o.o.

Novice 13.10.2010

Calcit Volleyball : Panvita Galex

Nocojšnji domačin se po treh ne popolnoma odigranih krogih nahaja na vrhu prvenstvene lestvice. Do sedaj so na dveh gostovanjih – Duol, Astec Triglav in domačem srečanju proti Gokop Framu oddali le en niz in so z dokaj prepričljivo igro brez posebnih težav premagali vse tri nasprotnike. Sodeč po minulih tekmah bo največja nevarnost za varovance Dejana Fujsa pretila s strani četverke Sušec, Šmitran, Planinc in Pokeršnik, ki je na treh tekmah do sedaj skupaj zabila 118 točk. V naših vrstah je še vedno vprašljiv nastop Mariča, ki se počasi vrača po poškodbi, vsi ostali igralci so na voljo trenerju in pripravljeni na nove izzive.

Panvita Galexovci verjamejo v svoje sposobnosti in vedo, da z borbeno in požrtvovalno igro lahko na kolena spravijo vsakega nasprotnika, zato upamo, da bomo zvečer lahko iz Kamnika sporočili, da je na naš konto vknjižena tretja zaporedna zmaga in narejen še en korak proti vrhu prvenstvene lestvice.