• DogšaVigrosIntering holdingTranspak Intering holdingHelosFrontLab d.o.o.PanvitaTranspak DogšaKarba MGEPetrolTranspak Diming Intering holdingZvezdaImo-RealElcomSGPObrt-opremaMineralLespatexPetrolGostilna - Pizzeria NONAMineralHakl ITTranspak PanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamHitAboFrontLab d.o.o.ElcomZvezdaVigrosGostilna - Pizzeria NONAEnergija plusObrt-opremaGostilna - Pizzeria NONASurovinaPanvitaalualpremLespatexPranglprofektFrontLab d.o.o.SGPDegraGostilna - Pizzeria NONAMlinopekMineralImo-RealAlkamLegeaPranglElcomZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITSGPLegeaDegraElcomSurovinaHitAboSGPHakl ITEL PuhanKarba MGESurovinaEnergija plusDogšaPetrolPanvitaDiming Zavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.

Novice 22.10.2010

Z zmago proti vrhu

Z zmago proti vrhu

Odbojkarji Panvita Galex zasedamo po 4. odigranih krogih 5. mesto, gostje iz Gorenjske pa na 3. Obe ekipi sta po dvakrat zmagali in izgubili, a je ob tej bilanci UKO Kropa zbrala 7 točk, Panvita Galex pa točko manj. V ekipi Panvita Galex sta še vedno poškodovana Marič in Kerec, ostali igralci so nared za igro. Na drugi strani največjo nevarnost predstavljata Jernej Potočnik in Aljoša Bogožalec, ki sta skupaj na dosedanjih štirih tekmah dosegla že 116 točk. A verjamemo in se zavedamo, da tudi našiodbojkarji posedujejo dovolj kakovosti, da Gorenjce premagajo. To pa zagotovo ne bo lahko, kar nenazadnje dokazuje tudi pogled na prvenstveno lestvico. Gostje so na zadnji tekmi v gorenjskem derbiju premagali kranjski Astec Triglav, domačini pa so izgubili proti Calcitu.

Zmaga bi odbojkarjem Panvita Galexa povečala samozavest in jnaspribližala vrhu lestvice, na katerem trenutno še brez poraza kraljujeta Marchiol Vodi in Calcit Volleyball.

Ker nas v soboto čaka izenačena tekma bo veliko vlogo odigrala tudi domača dvorana, ki mora predstavljati dodatni plus za Panvito Galex.

Pridite na tekmo in naredite plus še večji!

 

Preostala srečanja 5. kroga 1. DOL

Duol : Krka Balon `Duol` Brezovica (19:00)

Gokop Fram : Murexin ŠD Rače, Grajski trg1, Rače (18:00)

Astec Triglav : Marchiol Vodi ŠD Planina, Kranj (18:00)

Maribor : Calcit Volleyball Dvorana Tabor, Maribor (čet 21.10. - 20:00)