• PanvitaZvezdaLespatexDiming Transpak ZvezdaMineralPanvitaVigrosImo-RealObrt-opremaTranspak PanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaHakl ITGostilna - Pizzeria NONAEnergija plusHakl ITIntering holdingSurovinaPetrolMineralSGPIntering holdingLespatexZavarovalnica Triglav, d.d.Diming FrontLab d.o.o.DegraSurovinaMineralSGPKarba MGEFrontLab d.o.o.PranglSurovinaGostilna - Pizzeria NONAPranglMlinopekSGPAlkamSurovinaKarba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaElcomDegraElcomHakl ITObrt-opremaTranspak profektHitAboDogšaImo-RealPanvitaSGPTranspak ElcomVigrosAlkamEnergija plusalualpremPetrolHelosDogšaHitAboFrontLab d.o.o.Intering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.EL PuhanElcomPetrolGostilna - Pizzeria NONAPanvitaFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONA

Novice 21.10.2010

Prek Fužinar Metal Ravne brez težav v 1/4 Pokala Slovenije

V prvem nizu so naši igralci vodili od prve točke, vendar si občutne prednosti niso uspeli priigrati. Domačini so držali korak z razliko največ štirih točk vse do 14:17, potem je sledila serija sedmih zaporednih točk „panvita galexovcev“, ki so set nato mirno pripeljali do konca in ga dobili s 17:25.

V drugem nizu so „železarji“ nudili še boljši odpor, tako so po začetnem vodstvu naših odbojkarjev z 0:2 in vodstvu s 5:8 ob prvem tehničnem odmoru, nato domačini s serijo petih točk prišli v prednost z 10:8. Naši igralci so domačine uspeli ujeti na 17:17 in pri 19:20 prešli v vodstvo. Do konca niza so Ravenčani uspeli doseči le še točko in klonili z 20:25 za vodstvo naših odbojkarjev z 0:2 v nizih.

Še več dela so „panvita galexovci“ imeli v tretjem nizu, ki so ga sicer bolje začeli in povedli z 0:3, sledili sta dve točki domačinov in točka naših odbojkarjev za vodstvo z 2:4, nato so domačini s serijo treh točk prišli do vodstva s 5:4. Po nekaj izenačenjih so naši odbojkarji odšli na prvi tehnični odmor s točko zaostanka; 8:7. Odmor je bolj koristil domačim igralcem, ki so najprej povedli za dve točki z 8:10, po drugem tehničnem odmoru, na katerega se je odšlo ob vodstvu „železarjev“ s 14:16, so ti s serijo štirih točk prišli do občutnega vodstva s 14:20, ko se je že zdelo, da bodo domačini tretji niz odločili v svojo korist je trener naših odbojkarjev Dejan Fujs videl, da je vrag odnesel šalo in je z menjavami uspel ponovno preobrniti potek srečanja, najprej so s serijo šestih točk „panvita galexovcev“ izid izenačili na 20:20 in potem tudi prišli v vodstvo z 21:22, prvo zaključno žogo so ob izidu 23:24 sicer zapravili, vendar so potem uspeli izkoristiti drugo in dobili tretji niz s 24:26 in s tem srečanje z 0:3.

 

Točke za četrtfinale pokala pri naših odbojkarjih so dosegli: Horvat 17, Flisar 11, Mijalković 8, Tot 6, Zupanc 4, Marič 3, Ajlec 2 in Žitnik 1.

 

Fužinar Metal Ravne pod vodstvom trenerja Španzla je nastopil v postavi:  Jež N., Knuplež, Mlinar, Valentan, Tomaž, Jež J., Prikeržnik J., Prikeržnik M., Uršič, Bogataj, Magdič.

 

Pod vodstvom trenerja Dejana Fujsa in pomočnika trenerja Saša Topovška so preboj v nadaljnji krog priigrali: Ajlec, Zupanc, Pavlovič, Mijalković, Kerec, Žitnik, Marič, Horvat, Flisar, Novak, Tot in Hrastovec.