• Intering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealHelosPranglIntering holdingPetrolElcomLegeaMineralEnergija plusDiming LespatexZvezdaLegeaSGPprofektGostilna - Pizzeria NONAImo-RealAlkamDegraalualpremPanvitaSurovinaDiming Gostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingTranspak HitAboFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONADogšaTranspak PranglKarba MGEPanvitaSGPVigrosPanvitaFrontLab d.o.o.Karba MGEEnergija plusEL PuhanZvezdaElcomTranspak Obrt-opremaDogšaIntering holdingHakl ITSurovinaElcomVigrosPetrolSGPMineralDegraSurovinaFrontLab d.o.o.SurovinaTranspak FrontLab d.o.o.Obrt-opremaGostilna - Pizzeria NONALespatexHakl ITHitAboMineralSGPPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITMlinopekAlkamElcomPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice 25.10.2010

UKO Kropa padla s 3:1

UKO Kropa padla s 3:1

Srečanje 5. kroga 1. DOL proti gostom z gorenjske so v Športni dvorani OŠ I v Murski Soboti, pred okrog 250 gledalcev so s povprečno igro dobili naši odbojkarji.Ti so dvoboj začeli slabo saj so prvi niz prepričljivo izgubili s 17:25. Očitno so navodila in opozorila trenerja Dejana Fujsa v odmoru zalegla, saj so srečanje nadaljevali bolje in ga kljub močnemu odporu gostov v drugem in tretjem nizu, predvsem z dobro igro v končnicah obeh nizov katera so dobili s 25:22 in 25:23, v četrtem nizu; 25:15 na koncu dobili in tako vknjižili bolj ali manj pričakovano zmago proti odbojkarjem UKO Krope.


Za Panvita Galex so točke dosegli: Horvat 25, Tot 21, Flisar 12, Mijalkovič 7, Zupanc 5, Žitnik 2 in Marič 1, pri gostih sta bila najučinkovitejša Potočnik z 18 in Bogožalec z 11 točkami.

 

Ekipi sta nastopili v postavah
Panvita Galex: Ajlec, Zupanc, Pavlovič, Mijalković, Kerec, Žitnik, Topovšek, Marič, Horvat, Flisar, Novak, Tot, Hrastovec.
 
UKO Kropa: Jereb, Potočnik, Goričnik, Šolar, Kržišnik, Zupanc, Slabe, Stavbar, Bogožalec, Mihelčič, Todorović.
 
V prvem nizu so naši igralci preko kapetana Horvata povedli z 1:0, toda že na prvi tehnični odmor so gostje odšli s prednostjo 5:8. Gorenjci so nadaljevali z dobro igro in do drugega tehničnega odmora vodstvo povišali na 11:16. Na koncu so prvi niz tudi zanesljivo dobili po 25 minutah igre z izidom 17:25 za vodstvo z 0:1 v nizih.
Igra v drugem nizu je bila enakovredna, na prvi odmor so odšli naši odbojkarji s prednostjo dveh točk (8:6), nekoliko bolje so nadaljevali gostje, ki so prešli v minimalno vodstvo in ga obdržali tudi ob drugem tehničnem odmoru (15:16), tudi nadaljevanje je nekaj časa bilo v znamenju odbojkarjev UKO Krope, vendar so se potem varovanci Dejana Fujsa le zbrali in prišli v vodstvo z 23:21 in na koncu drugi niz po odločilni točki Tota dobili s 25:22 in tako izenačili na 1:1 v nizih.
V tretjem nizu v katerem je bilo na obeh straneh ogromno napak pri servisih, so bili dolgo časa v rahli prednosti gostje, ki so odšli na oba tehnična odmora s prednostjo točke (7:8 in 15:16), vendar je končnica bila ponovno v znamenju Tota, ki je dosegel tudi odločilno točko za 25:23 in vodstvo 2:1 v nizih.
V četrtem nizu so naši odbojkarji stvari postavili na svoje mesto, vodili so praktično od začetka do konca in z dobrim sprejemom in raznovrstno igro v napadalnih akcijah višali prednost iz točke v točko ter na koncu četrti niz zanesljivo dobili s 25:15 in tako tudi dvoboj s 3:1 za tretjo prvenstveno zmago v sezoni.