• Imo-RealIntering holdingLespatexDogšaHitAboVigrosPetrolEnergija plusMineralMlinopekPanvitaZvezdaImo-RealalualpremAlkamHitAboMineralPetrolHakl ITFrontLab d.o.o.Energija plusFrontLab d.o.o.PetrolPanvitaLegeaHelosZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGEHakl ITFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.profektLegeaDegraKarba MGEImo-RealDogšaFrontLab d.o.o.Diming PanvitaEL PuhanIntering holdingSGPIntering holdingZvezdaSGPDegraLespatexPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.SGPVigrosSGPZavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaHakl ITMineralDiming AlkamObrt-oprema

Novice 28.10.2010

V Novo Gorico po zmago

Domačini se nahajajo na 2. mestu prvenstvene razpredelnice, medtem ko mi zasedamo 4. mesto. Vseeno menimo, da imamo dovolj kakovosti in želje, ki bosta zadostovali za drugi zaporedni poraz domačih odbojkarjev in našo tretjo zaporedno zmago. Marchiol Vodi je namreč v prejšnjem krogu s 3 : 1 v nizih izgubil proti Astec Triglavu, kar je bil obenem njihov prvi poraz v prvenstvu.

 

Po zadnjih 2 zmagah nam je dodatno narasla tudi samozavest. Po zmagi v pokalu proti Fužinarju Metal Ravne in uvrstitvi v četrtfinale pokala smo premagali tudi neugodno UKO Kropo. Po izgubljenem prvem nizu smo naslednje tri dobili in  vse tri točke so ostale doma. A sedaj se moramo osredotočiti na naslednjo tekmo, ki prav tako ne bo lahka. V to smo se lahko prepričali že lani, ko smo na gostovanju klonili po boju, ki je trajal kar 2 uri in 20 minut. A smo se iz tega poraza nekaj naučili in smo jih na povratni tekmi v Murski Soboti premagali s 3 : 0 v nizih. Z njimi smo se pomerili tudi pred to sezono. Na prijateljskem obračunu smo v sklopu  Maximusovega turnirja ponovno zmagali, tokrat s 3 : 2 v nizih.

 

Zadnja prvenstvena tekma je terjala tudi svojo žrtev, poškodoval se je namreč Žiga Zupanc. Zaradi poškodbe gležnja bo moral v soboto počivati, vsi ostali igralci pa smo nared za igro.

Čaka nas torej zahteven prvenstveni obračun proti kakovostni ekipi, katero pa smo v preteklosti že premagovali, kar nam vliva obilo samozavesti. Igralci bomo dali vse od sebe in verjamemo, da se bomo veselili nove zmage!

 

Tomaž Štrakl