• VigrosLespatexFrontLab d.o.o.MlinopekEnergija plusLegeaImo-RealZvezdaObrt-opremaZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosIntering holdingMineralZavarovalnica Triglav, d.d.profektIntering holdingFrontLab d.o.o.Energija plusHelosEL PuhanKarba MGEImo-RealDiming FrontLab d.o.o.AlkamPanvitaSGPDogšaPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.Diming SGPIntering holdingPetrolHakl ITSGPHitAboMineralZvezdaalualpremHakl ITLegeaHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.Karba MGEDegraHitAboDogšaPetrolPanvitaDegraVigrosMineralAlkamObrt-opremaPetrolLespatexPanvitaSGP

Novice 31.10.2010

Marchiol Vodi - Panvita Galex 3:0

Dvorana v športnem parku, gledalcev 180, sodnika Pevc (Škofja Loka) in Hrovat (Begunje).
Marchiol: D. Koncilja, M. Koncilja, Kuburović, Krivec, Basaneže, Orelj , Bergant, Stanič, Čabarkapa, Vidič, Polgar, Sirk.
Panvita Galex: Ajlec, Zupanc, Pavlovič, Mijalkovič, Kerec, Žitnik, Topovšek, Marič, Horvat, Flisar, Novak, Tot, Hrastovec.
 
Dosežene točke igralcev Panvita Galex: Tot (14), Flisar (12), Mijalković (10), Horvat (6), Marič (3), Zupanc (1).
 

Osrednja tekma šestega kroga je v sicer izenačenem obračunu zasluženo pripadla gostiteljem, ki so bili v odločilnih trenutkih boljši tekmec. Marchiol Vodi je po šestih tekmah v državnem prvenstvu na drugem mestu, za vodilnim Calcitom zaostaja za tri točke, Panvita Galex pa je s tremi zmagami in tremi porazi na šestem mestu.

 
Prvi niz se je začel izenačeno. Gostitelji so si z dobrim začetnim udarcem priigrali vodstvo s 14:12, kasneje pa povedli s +3. Po izenačenju na 20. točki so se gostitelji znova oddaljili za dve točki, kar je bilo dovolj za vodstvo z 1:0. Varovanci domačega trenerja Dejana Primožiča so najboljšo predstavo prikazali v drugem nizu, ko so povedli z 8:4, pri drugem tehničnem odmoru pa celo s 16:9. Kasneje smo  zaigrali nekoliko bolje, tako da nam je uspelo poraz ublažiti.
 

Najbolj izenačen in razburljiv je bil tretji niz. Tretjeuvščena ekipa minulega prvenstva je znova odlično začela in povedla s 6:0 in 8:3. Tudi v nadaljevanju izenačenega dvoboja so imeli pobudo gostitelji, v končnici pa je - po vodstvu domačinov z 22:18 je našim odbojkarjem jspel preobrat, tako da smo izenačili na 24:24. V sklepnih trenutkih tretjega niza so gostitelji zaigrali bolj preudarno, zmagovito točko pa je z "asom" dosegel podajalec Tomaž Krivec.

Poročilo po STA.