• VigrosPetrolPanvitaHakl ITprofektFrontLab d.o.o.Intering holdingFrontLab d.o.o.PanvitaPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.DogšaHitAboPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaIntering holdingSGPImo-RealMineralAlkamEnergija plusEL PuhanEnergija plusIntering holdingHakl ITDiming Karba MGEPanvitaAlkamLegeaDegraVigrosMineralFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.LespatexZvezdaPetrolalualpremDogšaHakl ITHitAboObrt-opremaLespatexSGPMlinopekKarba MGEMineralSGPLegeaHelosVigrosFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SGPImo-RealDiming DegraZvezda

Novice 02.11.2010

Naslednja težka preizkušnja

Naslednja težka preizkušnja

Naš nasprotnik je po ACH Volleyu druga najboljša ekipa v Sloveniji in nastopa v Srednjeevropski ligi. V pokalnem tekmovanju so v osmini finala gladko premagali Šoštanj Topolšico. Zadnjo tekmo so odigrali v soboto, ko so v domači dvorani po petih nizih premagali slovaški Chemes Humenne. In prav to bi lahko bil ključ do uspeha. Morali so se namreč zelo potruditi, da so zmagali (za zmago v 3. nizu so morali doseči kar 37 točk), kar bi pomenilo, da bodo v sredo še čutili posledice utrujenosti.

 

In tu nastopimo mi, odbojkarji Panvite Galexa. Dali bomo vse od sebe, da bomo to izkoristili in v Kanalu iztržili kar se da ugoden rezultat. Zavedamo se, da imamo svoje kvalitete, ki pa jih moramo pokazati tudi na igrišču. Zadnjo tekmo v Novi Gorici smo sicer izgubili, zato pa imamo sedaj toliko več želje po dokazovanju. V pokalnem tekmovanju smo lani osvojili 2. mesto in tudi letos se želimo uvrstiti za turnir najboljše četverice, s čimer bi ponovili lanski uspeh. Dodatno motivacijo predstavlja tudi nasprotnik, ki igra v Srednjeevropski ligi, in na ta način predstavlja neko primerjavo z odbojko na višji ravni.

 

Odbojkarji se na pot podajamo s pozitivno miselnostjo. Na gostovanju si želimo dobrega rezultata, ki bi ga lahko v domači dvorani nadgradili ter se uvrstili v polfinale slovenskega pokalnega tekmovanja.

Tomaž Štrakl