• Intering holdingEL PuhanZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolHelosalualpremSGPAvto RajhEnergija plusJože ŽagarHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaIntering holdingPanvitaVigrosFrontLab d.o.o.Hakl ITPekarna in kava bar KuzmičImo-RealKratchowillFrontLab d.o.o.Intering holdingVigrosPranglImo-RealIntering holdingFrontLab d.o.o.MlinopekEnergija plusPekarna in kava bar KuzmičHakl ITPanvitaKratchowillPetrolAvto RajhSGPprofektZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.PetrolPranglZvezdaZavarovalnica Triglav, d.d.SGPPanvitaSGPPanvita

Novice 02.11.2010

Naslednja težka preizkušnja

Naslednja težka preizkušnja

Naš nasprotnik je po ACH Volleyu druga najboljša ekipa v Sloveniji in nastopa v Srednjeevropski ligi. V pokalnem tekmovanju so v osmini finala gladko premagali Šoštanj Topolšico. Zadnjo tekmo so odigrali v soboto, ko so v domači dvorani po petih nizih premagali slovaški Chemes Humenne. In prav to bi lahko bil ključ do uspeha. Morali so se namreč zelo potruditi, da so zmagali (za zmago v 3. nizu so morali doseči kar 37 točk), kar bi pomenilo, da bodo v sredo še čutili posledice utrujenosti.

 

In tu nastopimo mi, odbojkarji Panvite Galexa. Dali bomo vse od sebe, da bomo to izkoristili in v Kanalu iztržili kar se da ugoden rezultat. Zavedamo se, da imamo svoje kvalitete, ki pa jih moramo pokazati tudi na igrišču. Zadnjo tekmo v Novi Gorici smo sicer izgubili, zato pa imamo sedaj toliko več želje po dokazovanju. V pokalnem tekmovanju smo lani osvojili 2. mesto in tudi letos se želimo uvrstiti za turnir najboljše četverice, s čimer bi ponovili lanski uspeh. Dodatno motivacijo predstavlja tudi nasprotnik, ki igra v Srednjeevropski ligi, in na ta način predstavlja neko primerjavo z odbojko na višji ravni.

 

Odbojkarji se na pot podajamo s pozitivno miselnostjo. Na gostovanju si želimo dobrega rezultata, ki bi ga lahko v domači dvorani nadgradili ter se uvrstili v polfinale slovenskega pokalnega tekmovanja.

Tomaž Štrakl