• Imo-RealFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.DogšaHitAboSurovinaMineralPranglPanvitaGostilna - Pizzeria NONAEnergija plusLespatexTranspak SGPFrontLab d.o.o.alualpremTranspak Karba MGEPanvitaDegraDiming EL PuhanVigrosPetrolLegeaZvezdaVigrosDiming ElcomDegraSGPMineralGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingGostilna - Pizzeria NONAElcomMlinopekSGPAlkamEnergija plusIntering holdingPranglprofektLegeaSurovinaHakl ITImo-RealPetrolFrontLab d.o.o.PanvitaMineralSGPAlkamDogšaKarba MGELespatexTranspak SurovinaHelosPetrolElcomHakl ITZvezdaZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.HitAboZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealObrt-opremaIntering holdingTranspak PanvitaHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAElcomSurovinaObrt-oprema

Novice 04.11.2010

Šteje samo eno – zmaga!

Šteje samo eno – zmaga!

Vloga favorita je jasna. Pripada nam. Smo višje uvrščeni na prvenstveni razpredelnici, na kontu imamo 5 točk več od njih in v sredo smo pripravili presenečenje - premagali smo namreč ''evropski'' Salonit. Vsemu temu je pa potrebno dodati še prednost domačega terena!

Ampak nasprotnika ne smemo podcenjevati. V minulem krogu so premagali Astec Triglav, drugo zmago so zabeležili proti Duolu. Ob dveh zmagah so štirikrat igrišče zapustili poraženi. V dosedanjem poteku prvenstva so dobili 7 setov, izgubili so jih 16.

Na drugi strani mreže bomo v soboto stali mi. Letošnje prvenstvo nam je doslej prineslo po tri zmage in poraze, razmerje med dobljenimi in izgubljenimi seti je 9 : 10. Ob tem je treba povedati, da smo obe domači tekmi zmagali. Zadnjo prvenstveno tekmo smo izgubili proti Marchiolu, a smo med tednom v pokalu premagali Salonit. V Kanalu je zmagala predvsem ekipna predstava. Pet igralcev je doseglo vsaj 10 točk, kar je zelo pozitiven podatek.

Tekmo v soboto do zelo pomembna. Z zmago bi se približali vrhu lestvice, tudi samozavest pred povratno pokalno tekmo bi se še povečala. Če približno ponovimo predstavo, ki smo jo v zadnjih treh setih pokazali proti Salonitu, potem rezultat ne bo izostal. Želimo pa si seveda čim večje vzpodbude s tribun, kar bi nam olajšalo delo pri nadaljevanju neporaženosti na domačem igrišču.

Vabljeni!

Zapisal: Tomaž Štrakl