• HelosZavarovalnica Triglav, d.d.Jože ŽagarImo-RealSGPIntering holdingPetrolKratchowillSGPEL PuhanKratchowillSGPalualpremEnergija plusAvto RajhHakl ITPetrolFrontLab d.o.o.Hakl ITPetrolPranglZavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekFrontLab d.o.o.Pekarna in kava bar KuzmičHakl ITAvto RajhprofektPranglImo-RealPekarna in kava bar KuzmičPanvitaHelosZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaFrontLab d.o.o.VigrosFrontLab d.o.o.PanvitaIntering holdingEnergija plusZvezdaVigrosZvezdaIntering holdingPanvitaSGPZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice 04.11.2010

Šteje samo eno – zmaga!

Šteje samo eno – zmaga!

Vloga favorita je jasna. Pripada nam. Smo višje uvrščeni na prvenstveni razpredelnici, na kontu imamo 5 točk več od njih in v sredo smo pripravili presenečenje - premagali smo namreč ''evropski'' Salonit. Vsemu temu je pa potrebno dodati še prednost domačega terena!

Ampak nasprotnika ne smemo podcenjevati. V minulem krogu so premagali Astec Triglav, drugo zmago so zabeležili proti Duolu. Ob dveh zmagah so štirikrat igrišče zapustili poraženi. V dosedanjem poteku prvenstva so dobili 7 setov, izgubili so jih 16.

Na drugi strani mreže bomo v soboto stali mi. Letošnje prvenstvo nam je doslej prineslo po tri zmage in poraze, razmerje med dobljenimi in izgubljenimi seti je 9 : 10. Ob tem je treba povedati, da smo obe domači tekmi zmagali. Zadnjo prvenstveno tekmo smo izgubili proti Marchiolu, a smo med tednom v pokalu premagali Salonit. V Kanalu je zmagala predvsem ekipna predstava. Pet igralcev je doseglo vsaj 10 točk, kar je zelo pozitiven podatek.

Tekmo v soboto do zelo pomembna. Z zmago bi se približali vrhu lestvice, tudi samozavest pred povratno pokalno tekmo bi se še povečala. Če približno ponovimo predstavo, ki smo jo v zadnjih treh setih pokazali proti Salonitu, potem rezultat ne bo izostal. Želimo pa si seveda čim večje vzpodbude s tribun, kar bi nam olajšalo delo pri nadaljevanju neporaženosti na domačem igrišču.

Vabljeni!

Zapisal: Tomaž Štrakl