• SGPImo-RealPetrolLespatexAlkamKarba MGESurovinaGostilna - Pizzeria NONAPetrolEnergija plusMineralIntering holdingTranspak PranglElcomEL PuhanTranspak DegraAlkamZvezdaIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.SGPDogšaDegraGostilna - Pizzeria NONAHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAObrt-opremaFrontLab d.o.o.ElcomDogšaHelosFrontLab d.o.o.SGPDiming Obrt-opremaMineralTranspak LegeaFrontLab d.o.o.LegeaSurovinaPanvitaDiming SurovinaHakl ITIntering holdingPanvitaSGPHakl ITPranglVigrosHakl ITKarba MGEHitAboMlinopekSGPMineralalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaGostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.ElcomEnergija plusLespatexPetrolPanvitaprofektZvezdaElcomFrontLab d.o.o.Imo-RealSurovinaTranspak Vigros

Novice 09.11.2010

V pričakovanju tekme leta

In to serijo bo potrebno nadaljevati, kajti le zmaga nas zagotovo pelje na zaključni turnir četverice. V soboto smo igralci Panvite Galexa premagali Murexin s 3 : 1. Vendar igra ni bila na nivoju, na katerem bi morala biti in bo v sredo nujno potrebna. Po zanesljivem vodstvu z 2 : 0 smo občutno padli v igri ter nasprotniku dovolili, da se vrne v igro. Na koncu smo vendarle osvojili vse tri točke, a je bila napeta končnica pravočasno opozorilo, da je treba tekmo vedno odigrati do konca, in to maksimalno zavzeto. Takšna igra nam v sredo ne bo prinesla želenega rezultata, kajti Salonit je boljše moštvo in bo vsako napako kaznovalo.

 

Gostje iz Kanala so med tednom doživeli poraz proti Posojilnici Dob s 3 : 0. Dostojen odpor so nudili le v 3. setu, medtem ko so prva dva izgubili s kar veliko razliko.

 

V sredo bodo igralci Salonita prisiljeni zaigrati na vso moč, kajti še drugi poraz proti Panviti Galexu bi pomenil za njih predčasen izpad v pokalu. Toda tudi mi imamo svoje načrte. Če smo jih lahko premagali v gosteh, potem je to mogoče tudi doma. Ob podpori glasnih domačih navijačev.

 

V primeru naše zmage se uvrstimo naprej, če izgubimo, se igra zlati niz. Zmagovalec zlatega niza nadaljuje pokalno tekmovanje. Kaj dosti kalkulacij torej ni, prav vse pa se bodo razblinile, ko se bo tekma začela. Takrat bo treba dati svoj maksimum.

 

Skupaj z Vašo pomočjo nam bo uspelo!

 

Tomaž Štrakl