• KratchowillJože ŽagarPekarna in kava bar KuzmičPanvitaAvto RajhEnergija plusFrontLab d.o.o.Pekarna in kava bar KuzmičPranglHakl ITAvto RajhZavarovalnica Triglav, d.d.KratchowillImo-RealPetrolIntering holdingVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.EL PuhanPetrolPranglZvezdaFrontLab d.o.o.PanvitaEnergija plusSGPKratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITIntering holdingSGPPanvitaFrontLab d.o.o.SGPIntering holdingVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekPetrolHelosFrontLab d.o.o.ZvezdaPanvitaImo-RealalualpremprofektHakl ITSGP

Novice 12.11.2010

Gostovanje v Ljubljani

Po sredinem porazu v pokalu nam tako ostaja le še prvenstveno tekmovanje. Po 7. krogih zasedamo 6. mesto, Duol, naš sobotni nasprotnik, nam sledi na 7. mestu, a ima kar 5 točk manj. Doslej so zabeležili dve zmagi in pet porazov, nazadnje so izgubili proti Astec Triglavu.

 

Mi smo v prvenstvu ob štirih zmagah in treh porazih osvojili 12 točk. Po nesrečnem porazu proti Salonitu so glave še vedno vroče, a se bo treba zbrati in sobotno srečanje zmagati. Kvaliteta je zagotovo na naši strani, kar dokazuje tudi prvenstvena lestvica. Prav tako bi potrebovali serijo zmag, ki bi nas ponesla na tretje mesto, za katerim zaostajamo le za točko, ter nas približala vodilnemu dvojcu, ki sta se odlepila od zasledovalcev.

 

Začnimo to serijo v soboto in prinesimo vse tri točke v Mursko Soboto.

 

Tomaž Štrakl