• Energija plusEL PuhanFrontLab d.o.o.ZvezdaElcomSurovinaElcomKarba MGEDegraIntering holdingObrt-opremaSGPDiming Imo-RealFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAVigrosPanvitaGostilna - Pizzeria NONADogšaPanvitaAlkamTranspak Diming SurovinaMineralLegeaIntering holdingSGPImo-RealObrt-opremaHitAboEnergija plusPanvitaTranspak LespatexPanvitaSurovinaHitAboMineralDegraPranglHakl ITKarba MGEElcomZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolZvezdaIntering holdingHakl ITLespatexSurovinaVigrosDogšaMlinopekAlkamFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONATranspak Zavarovalnica Triglav, d.d.profektElcomSGPHakl ITFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONALegeaPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.alualpremSGPZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak HelosPranglMineralEnergija plusPetrol

Novice 13.11.2010

Duol - Panvita Galex 1:3

Dvorana balon na Brezovici je privabila 80 gledalcev,

 

Postava obeh ekip:


Duol: Stravnik, Slobodnik, Ogrizek, Perhaj, Mršič, Štern, Erbežnik, Zajec, Purgar, Bahč.


Panvita Galex: Ajlec, Zupanc, Pavlovič, Mijalković, Kerec, Žitnik, Marič, Horvat, Flisar, Topovšek, Novak, Tot.

 

Dosežene točke naših odbojkarjev Panvita Galexa:

Horvat (19),  Zupanc (14), Mijalković in Flisar (oba 9), Tot (5), Žitnik in Ajlec (oba 1).

 

Domači odbojkarji Duola so vpisali poraz proti naši ekipi Panvita Galex, kateri smo bili nesporni favorit dvoboja,  V naši ekipi se jpoznala odsotnost libera Klemen a Hrastovca (poškodba očesa), pri domačinih pa se je poznala odsotnosti Danijela Pokeršnika, Matevža Ogrizka, ki je sicer bil na seznamu igralcev, a zaradi poškodbe ni igral, in Saša Palme niti ni bilo pričakovati.


V prvem nizu so domačini z dobro igro presenetili naše odbojkarje in pobegnili na navidez nedosegljivo prednost. Pri 20. točki je že kazalo, da jih bomo ujeli, vendar so domači zdržali pritisk. Malce tudi s pomočjo nerazpoloženega Žige Zupanca.

 

V drugem nizu so gosti povedli s 4:2 in 8:4, a so gostitelji ujeli ritem in vzpostavili ravnotežje. Sredina niza je spet pripadla nam, ki smo vztrajno nabirali prednost. Vodili smo z 21:16 in 24:20, kar je ob domačih napakah pri organizaciji napada pomenilo dobljeni niz  naših odbojkarjev in znižanje rezultata na 1:1 v nizih.

 
V tretjem nizu se je razvila prava borba. Duolovci so pobegnili pri 9:7, toda že na 10. točki so jih ujeli in nato povedli z 18:16. Toda domači odbojkarji niso popustili. Izenačili so na 18. točki, potem pa jim je popustila zbranost in hitro je bilo 23:18 ter na koncu 25:20.

Pri naši ekipi je izstopal kapetan Tomaž Horvat v napadu, pri Duolu pa je bil zelo opazen Samo Stravnik pri sprejemu in v napadu.

 

V četrtem nizu so po izenačenem začetku naši odbojkarji sredi niza povedli s 13:9. Igrali smo brez napak, ob odlični igri kapetana Tomaža Horvata se je v napadu pridružil Žiga Zupanc, kar je pomenilo zanesljivo vodstvo z 18:14, 20:16 in 24:16 ter končno zmago.

 

Pri domačih je manjkala igra na prvi tempo, v napadu pa je bil odličen, a preveč osamljen Gregor Erbežnik.

 

Našim odbojkarjem čestitamo za zmago in upamo, da bomo tako uspešni naslednji vikend, ko bomo v soboto, 20.novembra ob 17.30 uri gostili ekipo Gokop Frama.

 

Prisrčno vabljeni!