• Obrt-opremaEL PuhanLespatexPetrolalualpremPanvitaEnergija plusVigrosIntering holdingObrt-opremaFrontLab d.o.o.PanvitaFrontLab d.o.o.Hakl ITAlkamHitAboDegraImo-RealEnergija plusPanvitaFrontLab d.o.o.SGPVigrosIntering holdingHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGEPanvitaMineralHitAboZvezdaHakl ITDogšaHelosPetrolprofektSGPMineralKarba MGELegeaDiming SGPFrontLab d.o.o.ZvezdaSGPIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealLespatexZavarovalnica Triglav, d.d.DegraMlinopekDogšaObrt-opremaDiming LegeaMineralAlkamPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice 17.11.2010

Naslednja težka preizkušnja

Naslednja težka preizkušnja

Pred odbojkarji Panvite Galexa je nov zanimiv test, katerega seveda želimo uspešno prestati. To pomeni, da hočemo vknjižiti nove tri točke, kar ne bo enostavno. K nam prihaja ekipa, ki je v prvenstvu zmagala na zadnjih štirih tekmah in s 15 osvojenimi točkami zaseda 4. mesto na prvenstveni razpredelnici. Pričakujemo, da bodo s svojo mlado ekipo tudi tokrat hoteli presenetiti, ter zmagati tudi pri nas. Nazadnje so premagali Astec Triglav z rezultatom 3 : 2.

 

A mi se zavedamo svojih kvalitet, katere bi nas morale pripeljati do nove zmage. Potrebna bo maksimalna koncentracija in osredotočenost, kajti le to vodi do cilja – zmage. Po dveh prvenstvenih zmagah hočemo ta niz nadaljevati in se vzpenjati po lestvici. Tudi soboško trdnjavo hočemo ponovno (po tesnem porazu proti Salonitu) narediti neosvojljivo.

Tomaž Štrakl

 

Lažje nam bo to uspelo z Vašo pomočjo. Se vidimo v soboto!