• DegraSGPAlkamSGPObrt-opremaElcomDogšaTranspak profektIntering holdingTranspak PetrolEL PuhanElcomPanvitaSurovinaVigrosEnergija plusZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAPranglGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingHakl ITGostilna - Pizzeria NONAPranglDiming PanvitaHelosSurovinaDogšaHitAboVigrosMlinopekImo-RealElcomPetrolSGPTranspak FrontLab d.o.o.ZvezdaLegeaFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.MineralGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.Karba MGEElcomAlkamDegraHitAboObrt-opremaLespatexKarba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.Diming LespatexTranspak Hakl ITEnergija plusLegeaIntering holdingImo-RealZvezdaFrontLab d.o.o.MineralDegraMineralPetrolPanvitaalualpremSurovinaPanvitaSGP

Novice 17.11.2010

Naslednja težka preizkušnja

Naslednja težka preizkušnja

Pred odbojkarji Panvite Galexa je nov zanimiv test, katerega seveda želimo uspešno prestati. To pomeni, da hočemo vknjižiti nove tri točke, kar ne bo enostavno. K nam prihaja ekipa, ki je v prvenstvu zmagala na zadnjih štirih tekmah in s 15 osvojenimi točkami zaseda 4. mesto na prvenstveni razpredelnici. Pričakujemo, da bodo s svojo mlado ekipo tudi tokrat hoteli presenetiti, ter zmagati tudi pri nas. Nazadnje so premagali Astec Triglav z rezultatom 3 : 2.

 

A mi se zavedamo svojih kvalitet, katere bi nas morale pripeljati do nove zmage. Potrebna bo maksimalna koncentracija in osredotočenost, kajti le to vodi do cilja – zmage. Po dveh prvenstvenih zmagah hočemo ta niz nadaljevati in se vzpenjati po lestvici. Tudi soboško trdnjavo hočemo ponovno (po tesnem porazu proti Salonitu) narediti neosvojljivo.

Tomaž Štrakl

 

Lažje nam bo to uspelo z Vašo pomočjo. Se vidimo v soboto!