• SGPZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak Energija plusDegraSurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.LespatexTranspak AlkamDogšaGostilna - Pizzeria NONAZvezdaDegraLegeaImo-RealSGPMineralZvezdaPanvitaObrt-opremaprofektTranspak Obrt-opremaPetrolSGPFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.PranglPetrolSurovinaHitAboDogšaHakl ITIntering holdingDiming PetrolFrontLab d.o.o.SGPAlkamTranspak ElcomEnergija plusElcomSurovinaVigrosMineralKarba MGEHakl ITGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.LespatexSGPHelosVigrosLegeaElcomIntering holdingHitAboGostilna - Pizzeria NONAImo-RealDiming PanvitaFrontLab d.o.o.ElcomPanvitaSurovinaGostilna - Pizzeria NONAEL PuhanalualpremKarba MGEHakl ITMineralPranglIntering holdingMlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.Panvita

Novice 20.11.2010

Panvita Galex premagala Gokop Fram

 

Panvita Galex : Gokop Fram

Tip tekmovanja: 1. DOL, 9. krog

Datum: 20.11.2010, 17:30:00

Kje: športna dvorana OŠ I Murska Sobota

 

Rezultat: 3 : 0

Rezultat po nizih: 19, 17, 21

 

Postava ekipe in točke igralcev:


Panvita Galex : Ajlec , Zupanc (5), Pavlovič, Mijalković (8), Žitnik (2), Marič, Horvat (16), Flisar (13), Novak, Tot (10), Topovšek.

Trener:  Dejan Fujs

Pomočnik trenerja; Sašo Topovšek

 

Gokop Fram: Medved, Brus (4), Bojinović (2), Črnec (2), Plesec, Krhlanko, Špendl, Čebulj (11), Ploj, Klobučar (6), Detela (9), Ledinek.

Trener:  Jurij Čopi

Pomočnik trenerja; Alen Kranjc

 

Prekmursko-štajerski spopad je postregel z všečno igro, v kateri so uživali številni ljubitelji odbojke, med katerimi je bilo petdeset osnovnošolcev iz OŠ G. Radgona. Zraven pa je bila tudi večja skupina gostov s Štajerske, ki pa niso mogli veliko pomagati varovancem trenerja Jurija Čopija. Sam dvoboj, ki je trajal le dobro uro, pa je minil v znamenju naše ekipe Panvite Galex, čeprav niso bili redki tisti, ki so pričakovali močnejši odpor gostov iz Frama.

 
Odločilno vlogo je tokrat odigral blok varovancev domačega trenerja Dejana Fujsa, ki je predvsem po zaslugi Gorazda Flisarja odlično deloval. Domačini smo nastopili brez poškodovanega libera Klemena Hrastovca in podajalca Alojza Kereca. Klemena je  uspešno nadomestil Bogdan Marič.

 

Domačini smo bili prepričljivi v vseh treh nizih. V prvem nizu smo hitro povedli 8:4, a se gostje iz Frama niso vdali in so pri drugem tehničnem odmoru vodili s 16:15. Toda takrat smo se razigrali, po nekaj zaporednih blokih Flisarja se je vse obrnilo na stran naše ekipe Panvite Galexa. Podobno je bilo tudi v drugem nizu, ko so gostje od 6:10 izid spremenili v svoj prid (14:12). Takrat je sledilo kar sedem zaporednih točk naših odbojkarjev, kar je bilo dovolj za vodstvo 2:0.

 
Na začetku tretjega niza so gostje sicer imeli pobudo, toda samo do 10:12, nato pa so na parketu zagospodarili domači odbojkarji na čelu z kapetanom Tomažom Horvatom, kateri je izkoristil drugo zaključno žogo za gladko zmago.

 

Fotografije si lahko ogledate v galeriji!

 

Poročilo po STA.