• PanvitaSurovinaFrontLab d.o.o.Hakl ITElcomZavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekLegeaGostilna - Pizzeria NONAObrt-opremaDogšaTranspak ElcomEnergija plusSurovinaLegeaKarba MGEGostilna - Pizzeria NONASGPAlkamZavarovalnica Triglav, d.d.SGPZvezdaObrt-opremaSurovinaHitAboPanvitaMineralTranspak PetrolDogšaGostilna - Pizzeria NONAPanvitaImo-RealAlkamVigrosFrontLab d.o.o.PranglHelosalualpremElcomZvezdaZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingTranspak FrontLab d.o.o.LespatexIntering holdingSurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.Diming FrontLab d.o.o.DegraLespatexDegraIntering holdingprofektPetrolVigrosEnergija plusTranspak Karba MGEEL PuhanPetrolMineralPanvitaGostilna - Pizzeria NONAPranglPanvitaImo-RealHakl ITSGPHitAboHakl ITSGPElcomDiming Mineral

Novice 24.11.2010

Proti novi domači zmagi

Proti novi domači zmagi

Pogled na prvenstveno razpredelnico nam razločno pokaže, da srečanje ne bo enostavno. Tekma med 3. in 4. uvrščenim bo derbi 10. kroga. S tem nasprotnikom smo se letos že pomerili v 1. krogu, takrat smo v gosteh izgubili s 3 : 0 v nizih. Zavedamo se torej, da nasprotnik ima kvaliteto, ki pa zagotovo ni tolikšna, da ji ne bi mogli biti kos. Še posebej v prid pa nam govori dejstvo, da igramo doma, kjer zelo redko izgubimo (letos samo proti Salonitu v pokalu). V prvenstvu smo nanizali 3 zaporedne zmage, medtem ko je Astec Triglav nazadnje premagal Krko, pred tem pa izgubil s Gokop Framom.

 

Zmaga bi bila zelo pomembna iz večih vidikov. Prešli smo v 2. del prvenstva in zmaga bi pomenila uspešen začetek povratnih tekem, obdržali bi stik s samim vrhom lestvice ter se nekoliko odlepili od mest za nami. Prav tako smo željni maščevanja zaradi poraza na 1. tekmi in zaradi tega bo motivacija še nekoliko večja.

 

Tu so še naši zvesti navijači, ki jih ne smemo razočarati, predvsem v Murski Soboti ne.

 

V soboto ste torej vabljeni, da nam pomagate do nove zmage!

 

Se vidimo!