• Diming ElcomPanvitaElcomHakl ITObrt-opremaTranspak Zavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosFrontLab d.o.o.HelosEL PuhanHitAboSGPLespatexFrontLab d.o.o.Karba MGEIntering holdingGostilna - Pizzeria NONAMineralDiming SurovinaFrontLab d.o.o.DegraSGPElcomHitAboZvezdaObrt-opremaMlinopekDiming PanvitaIntering holdingPetrolElcomZavarovalnica Triglav, d.d.DegraSGPPetrolImo-RealAlkamalualpremFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAPanvitaPranglPetrolMineralSurovinaprofektIntering holdingTranspak ZvezdaGostilna - Pizzeria NONAVigrosSurovinaHakl ITDogšaLespatexTranspak Imo-RealSurovinaDogšaKarba MGESGPTranspak Energija plusPanvitaLegeaHakl ITMineralZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusAlkamPranglLegea

Novice 29.11.2010

Potrditi dobro formo

Potrditi dobro formo

Naš nasprotnik je novomeška Krka, katera na lestvici zaseda zadnje, 10. mesto s štirimi osvojenimi točkami. Gostje so nazadnje in obenem tudi edinkrat v letošnjem prvenstvu zmagali v 3. krogu, takrat so premagali Murexin in osvojili 3 točke, četrto pa so dobili v 5. krogu, ko so 2 niza odvzeli Duolu. Najbolj vidna igralca v gostujočih vrstah sta korektor Luka Brulc in sprejemalec Zlatko Pulko.


Krka vsekakor ni ekipa do katere bi morali gojiti strahospoštovanje, a jih tudi podcenjevati ne smemo. Letos smo jih že premagali in vemo kakšen je recept do zmage. Igrati moramo skoncentrirano do konca tekme ter 3 točke obržati v Murski Soboti. Zmaga, v katere 100 % verjamemo, bi bila peta zaporedna. Z njo bi še nekoliko povečali prednost pred zasledovalci in obdržali stik z vrhom.


Verjamem, da nas boste tudi tokrat podprli v velikem številu.

Vljudno vabljeni!

 

Tomaž Štrakl