• DogšaprofektFrontLab d.o.o.SGPHelosPanvitaGostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealIntering holdingGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingKarba MGEFrontLab d.o.o.MineralKarba MGEZvezdaSGPPanvitaHakl ITObrt-opremaSGPFrontLab d.o.o.DogšaFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAIntering holdingLespatexMineralMlinopekHitAboSGPEL PuhanPetrolDogšaDiming MineralDegraPanvitaVigrosDegraZvezdaVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaImo-RealHakl ITalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaPetrolHakl ITLegeaEnergija plusLegeaAlkamPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusLespatexGostilna - Pizzeria NONAAlkamHitAboDiming

Novice 02.12.2010

Proti Mariboru nadaljevati uspešno serijo

Po včerajšnji zmagi proti Krki ne bo počitka. Treba se bo osredotočiti na novo tekmo, ki prinaša novo dokazovanje, in upamo, da tudi novo zmago. Nasprotnik se na prvenstveni lestvici nahaja na 7. mestu, zbral je 8 točk. Ob treh zmagah (vse tri zmage so dobili proti nasprotnikom, ki so na lestvici za njimi) so imajo na kontu tudi osem porazov. Izgubili so tudi v Murski Soboti, in sicer gladko s 3 : 0.

 

Odbojkarji Panvite Galexa se zavedamo, da smo na tej tekmi, ki jo moramo dobiti, favoriti mi. Vemo, da smo boljši, kar smo v tej sezoni že dokazali. Zmaga je pomembna, kajti z njo bi v prvenstvu zmagali še šestič zapored. Zaradi preostalih srečanj v tem krogu, pa bi se lahko še bolj približali vodilni dvojici, ali pa bi nekoliko pobegnili pred zasledovalci.

 

Menimo, da zmaga ob maksimalni zavzetosti ne bi smela biti vprašljiva, prav tako ne tri točke, ki bodo, v to smo prepričani, odšle z nami v Mursko Soboto.

 

Veseli bomo vseh navijačev, ki nas bodo spodbujali v Mariboru, obljubimo pa jim lahko, da bomo dali vse od sebe.

 

Tomaž Štrakl