• SGPLespatexMlinopekPanvitaAlkamFrontLab d.o.o.ElcomPranglSurovinaZvezdaObrt-opremaSurovinaKarba MGEHelosPetrolDogšaMineralHitAboHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.profektalualpremMineralGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingFrontLab d.o.o.ElcomDegraZavarovalnica Triglav, d.d.DegraZavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealKarba MGETranspak VigrosImo-RealPanvitaSurovinaIntering holdingGostilna - Pizzeria NONAHitAboPetrolGostilna - Pizzeria NONASurovinaLegeaPetrolLegeaDiming ElcomDogšaPanvitaSGPVigrosEL PuhanEnergija plusPanvitaLespatexElcomSGPTranspak Hakl ITZvezdaGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingTranspak MineralSGPEnergija plusDiming PranglSGPFrontLab d.o.o.AlkamTranspak FrontLab d.o.o.Hakl IT

Novice 10.12.2010

Sedaj gre zares

Sedaj gre zares

Gostje iz Kamnika so na prvenstveni razpredelnici na 1. mestu, doslej so izgubili le enkrat, ob tem pa so oddali vsega skupaj 8 setov. Z njimi smo se letos že pomerili, v 4. krogu smo izgubili s 3 : 0.

 

Vendar smo takrat imeli precej težav s sestavo ekipe, tokrat pa smo po 6 zaporednih prvenstvenih zmagah tudi veliko bolj samozavestni. Zavedamo se, da se v domači dvorani lahko kosamo z vsakim prvenstvenim nasprotnikom. Tudi tokrat hočemo parket zapustiti dvignjenih glav z nasmehom na obrazu. Prvenstvo se že obeša v sklepni del, gre se za uvrstitev v modro skupino in pozicijo v skupini. Sobotna zmaga bi na poti k temu cilju veliko pomenila.

 

Na sobotni tekmi nas bo spodbujala tudi skupina osnovnošolcev iz OŠ II. Murska Sobota in sicer v sklopu interesnih dejavnosti. Tako nadaljujemo sodelovanje z osnovnimi šolami in otrokom malenkost pobliže predstavimo odbojko.

 

Opozoriti vam moramo, da bo v soboto potekalo tudi izbiranje naj igralca leta 2010.

O zmagovalcu boste s svojim glasom odločali vi. Če boste med 5 srečnimi izžrebanci, pa si boste prislužili tudi brezplačno vstopnico za ogled naslednje domače tekme proti Marchiol Vodiju in klubsko majico.

 

Razlogov za ogled tekme je torej več, najpomembneje pa je, da bo ekipa dala na parketu vse od sebe in vknjižila zmago.

 

Z vašo pomočjo nam bo lažje.

 

Se vidimo!