• PanvitaSGPIntering holdingAvto RajhFrontLab d.o.o.KratchowillSGPIntering holdingKratchowillHelosSGPImo-RealPekarna in kava bar KuzmičFrontLab d.o.o.Intering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Pekarna in kava bar KuzmičPanvitaPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosMlinopekEnergija plusPranglPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolJože ŽagarAvto RajhHakl ITSGPFrontLab d.o.o.PranglPetrolZvezdaFrontLab d.o.o.PanvitaVigrosalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaEnergija plusprofektHakl ITImo-RealEL PuhanPanvitaHakl IT

Novice 25.04.2018

Mini odbojka

V nedeljo, 22. 4. 2018, so se odigrale tekme Državnega prvenstva v mini odbojki v Mežici. Odbojkarji Panvite Pomgrada so se v prvi tekmi pomerili z ekipo OK Ljutomer, s katero so na začetki sezone gladko izgubili. No, tokrat so zaigrali bolje in brez težav zmagali z dvema dobljenima setoma. Na drugem igrišču so se nato pomerili z Fužinarjem, kjer je odločal tretji set, v katerem se je vodstvo večkrat izmenjavalo. Na koncu je mladim odbojkarjem Panvite Pomgrad vseeno malo zmanjkalo, tako da so Korošci osvojili turnir. Sledil je še dvoboj z domačini TAB Mežica, ki pa niso bili dorasel tekmec. Tako so Pomurski odbojkarji turnir končali na drugem mestu in se pripravljajo na zadnjega to sezono. Slednji bo določil končno osvojeno mesto. 

Igralci Panvite Pomgrada so dozoreli kot igralci in ekipa, na turnirju so odigrali zelo odločno, suvereno in učinkovito. Videli smo zelo všečno predstavo za kar lahko igralcem samo čestitamo in jim zaželimo vso srečo na naslednjem turnirju.

Bravo fantje! Tako naprej! 

 

 

 

Za Panvito Pomgrad so zaigrali: Jure Horvat, Maks Turkl, Tian Prelog, Lan Legen, Gal Marič in Aljoša Pertoci.