• Jože ŽagarZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.alualpremVigrosIntering holdingprofektPanvitaEL PuhanFrontLab d.o.o.SGPPanvitaHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.KratchowillZvezdaSGPZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaHakl ITFrontLab d.o.o.SGPPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingPetrolVigrosKratchowillPranglHakl ITEnergija plusImo-RealPranglPekarna in kava bar KuzmičZvezdaImo-RealIntering holdingMlinopekSGPAvto RajhPekarna in kava bar KuzmičPanvitaJože ŽagarAvto RajhEnergija plusHelosPetrolFrontLab d.o.o.

Novice 09.12.2018

Panvita Pomgrad slavila v Hočah

Panvita Pomgrad slavila v Hočah

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v gosteh premagali odbojkarje Hoč. V prvih dveh setih so dominirali v vseh elementih odbojkarske igre, na kar je prišel padec v koncetraciji v tretjem setu in so domačini rezultat znižali na 2:1, V četrtem setu so domačini še naprej pritiskali, vse do končnice seta, na kar je stvari v svoje roke vzel kapetan Panvite Pomgrad in prednost domačih odbojkarjev je začela kopneti  in vsi dvomi o zmagovalcu so bili odveč.

Panvita Pomgrad je s to zmago ujela priključek k zgornjemu delu lestvice .

 

OK Hoče vs. Panvita Pomgrad 1:3 (-21, -19, 22, -22)

  

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Flisar 18, Pulko 16, Bogožalec 12, Bedrač, Marovt, Beravs (vsi po 4), Volovlek 3, Pečnik 1

 

Točke za OK Hoče so dosegli: Crnjanski 23, Filipas 14, Cafuta11, Šijanec 6, Franc 5, Drvarič 2, Špindler 1 

 

Izjave po tekmi Panvita Pomgrad:

 

Aljoša Bogožalec- korektor Panvita Pomgrad: »Za nami je težko obdobje iskanja forme, posledica česa je stanje na lestvici. Danes nam je uspelo pripeljati celo tekmo do konca, kljub občasnim padcem koncentracije. Nastopili smo tudi brez poškodovanega Rojnika, tako da smo se morali dodatno potruditi. Želja v naslednjem kolu doma je vzeti skalp Mariboru in zaključiti koledarsko leto z zmago«.

Luka Volovlek sprejemalec Panvita Pomgrad:  »Dobro da smo zmagali na pomembni tekmi zaradi priključka k najboljšim ekipam. Rojnikovo odsotnost zaradi poškodbe sem poizkusil čim bolj izničiti in izkoristiti. V četrtem setu smo po zaostanku 4 točk pokazali karakter in po dobrem servisu in bloku obrnili set in tekmo v naš prid«.

Miha Žalig:pomočnik trenerja Panvita Pomgrad »V Hočah smo v odličnem vzdušju pred domačini in našimi gledalci odigrali dobro tekmo. Zaradi poškodbe Rojnika je moral vsak igralec, ki je danes stopil na igrišče dodati nekaj več. Taktično je izjemno danes odigral podajalec Žan Beravs, v bloku pa je končno zablestel tudi kapetan Gorazd Flisar«.

 

Naslednja tekma 10. kroga 1.DOL med ekipama Panvita Pomgrad vs. OK Maribor se bo odigrala v soboto, 15.12 2018 ob 17.00 uri v ŠD OŠ I. M. Sobota. 

 

Vljudno vabljeni.

 

Video: akcije tekem in izjave Zlatko Pulko (sprejemalec Panvita Pomgrad) in Urban Drvarič (podajalec OK Hoče) na naslednji povezavi.