• Intering holdingMlinopekIntering holdingDiming Imo-RealFrontLab d.o.o.ZvezdaPetrolEnergija plusPanvitaEnergija plusMineralHitAboPanvitaHitAboPanvitaObrt-opremaGostilna - Pizzeria NONAImo-RealPetrolSGPHakl ITVigrosLegeaZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONALegeaDiming PanvitaGostilna - Pizzeria NONAKarba MGESGPDegraObrt-opremaDogšaDegraEL PuhanHakl ITFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.DogšaZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaFrontLab d.o.o.Intering holdingHelosAlkamLespatexSGPprofektZavarovalnica Triglav, d.d.alualpremPetrolIntering holdingKarba MGEVigrosLespatexHakl ITSGPFrontLab d.o.o.AlkamMineralGostilna - Pizzeria NONAMineral

Novice 31.12.2018

Slovenski mladinci srednjeevropski prvaki v odbojki - med ključnimi igralci tudi dva člana OK Panvite Pomgrad

Slovenski mladinci srednjeevropski prvaki v odbojki - med ključnimi igralci tudi dva člana OK Panvite Pomgrad
V Mariboru se je od 28.12. do 30.12. odvijal srednjeevropski turnir mladinskih odbojkarskih reprezentanc MEVZA za dečke letnik 2001 in mlajše. 
 
V prvi postavi reprezentance sta se odlično odrezala tudi dva člana OK Panvite Pomgrada.
 
David Novak (libero) in Žan Bedrač (centralni bloker) sta prispevala levji delež k skupni zmagi slovenske reprezentance, ki je turnir zaključila neporažena, celo brez izgubljenega seta. 
 
V ekipnem delu so mladinci z 3:0 odpravili Hrvaško, Madžarsko, Slovaško in češko, v finalu pa še enkrat Češko in se veselili srednjeevropskega naslova.
 
Žan Bedrač: "Prigoda v reprezentanci mi je bila zelo posebna izkušnja. Že samo povabilo me je presenetilo, a sem vedel, da bo potrebnega veliko truda, da se izkažem. Dal sem vse od sebe in obrestovalo se je, v žep pa sem dal svojo prvo medaljo."
 
David Novak "Vedno mi je v čast obleči slovenski dres in zastopati svojo državo. V tej akciji in turnirju smo fantje dokazali da se lahko v kratkem času s trdim delom, poslušnostjo, disciplino ter medsebojnim razumevanjem kosamo tudi z najboljšimi reprezentancami v Evropi. Zelo sem ponosen na fante in celotno ekipo, osvojil pa sem tudi svojo prvo reprezentančno medaljo, kar sem zelo vesel."