• MlinopekPanvitaAlkamHitAboHelosVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaImo-RealalualpremKarba MGELespatexObrt-opremaPetrolLegeaZvezdaFrontLab d.o.o.PanvitaPetrolIntering holdingFrontLab d.o.o.Diming MineralSGPDegraFrontLab d.o.o.DogšaSGPPanvitaDiming VigrosKarba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.DogšaZvezdaAlkamIntering holdingMineralIntering holdingSGPPetrolDegraprofektHitAboHakl ITSGPZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusImo-RealHakl ITLespatexMlinopekFrontLab d.o.o.MineralEL PuhanLegeaEnergija plusZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITPanvita

Novice 31.12.2018

Slovenski mladinci srednjeevropski prvaki v odbojki - med ključnimi igralci tudi dva člana OK Panvite Pomgrad

Slovenski mladinci srednjeevropski prvaki v odbojki - med ključnimi igralci tudi dva člana OK Panvite Pomgrad
V Mariboru se je od 28.12. do 30.12. odvijal srednjeevropski turnir mladinskih odbojkarskih reprezentanc MEVZA za dečke letnik 2001 in mlajše. 
 
V prvi postavi reprezentance sta se odlično odrezala tudi dva člana OK Panvite Pomgrada.
 
David Novak (libero) in Žan Bedrač (centralni bloker) sta prispevala levji delež k skupni zmagi slovenske reprezentance, ki je turnir zaključila neporažena, celo brez izgubljenega seta. 
 
V ekipnem delu so mladinci z 3:0 odpravili Hrvaško, Madžarsko, Slovaško in češko, v finalu pa še enkrat Češko in se veselili srednjeevropskega naslova.
 
Žan Bedrač: "Prigoda v reprezentanci mi je bila zelo posebna izkušnja. Že samo povabilo me je presenetilo, a sem vedel, da bo potrebnega veliko truda, da se izkažem. Dal sem vse od sebe in obrestovalo se je, v žep pa sem dal svojo prvo medaljo."
 
David Novak "Vedno mi je v čast obleči slovenski dres in zastopati svojo državo. V tej akciji in turnirju smo fantje dokazali da se lahko v kratkem času s trdim delom, poslušnostjo, disciplino ter medsebojnim razumevanjem kosamo tudi z najboljšimi reprezentancami v Evropi. Zelo sem ponosen na fante in celotno ekipo, osvojil pa sem tudi svojo prvo reprezentančno medaljo, kar sem zelo vesel."