• Intering holdingSGPAvto RajhZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaFrontLab d.o.o.PanvitaprofektPranglZavarovalnica Triglav, d.d.KratchowillPekarna in kava bar KuzmičPranglZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingalualpremHakl ITPanvitaImo-RealPetrolPanvitaVigrosHakl ITFrontLab d.o.o.MlinopekPetrolJože ŽagarIntering holdingEL PuhanImo-RealPetrolSGPPekarna in kava bar KuzmičFrontLab d.o.o.SGPHelosSGPZvezdaIntering holdingEnergija plusKratchowillFrontLab d.o.o.PanvitaAvto RajhHakl ITVigros

Novice 07.04.2019

OK Črnuče vs. Panvita Pomgrad

V 4. krogu zelene skupine 1.DOL za moške so Črnučani gostili ekipo Panvito Pomgrad. V tekmi, kjer je vsaka od ekip odigrala po dva dobra in dva slaba niza, so imeli v odločilnem nizu več moči domači odbojkarji Črnuč.

 

OK Črnuče vs. Panvita Pomgrad 3:2 (11:25, 25:16, 11:25, 25:22, 15:9)

 

Črnuče: Dre 15, Mihelčič 3, Hodžič, Čopi 12, Vilar, Gornik, Tepič 7, Jurič 4, Marovt, Rutar 4, Slovnik 15, Valenčič, Kumel in Slobodnjak (oba libero).

 

Panvita Pomgrad: Pečnik, Vori, Pulko 15, Rojnik 15, Beravs 4, Flisar 5, Volovlek, Bogožalec 20, Bedrač 3, Marovt 1, Novak in Ratkai (oba libero).

 

Dvorana OŠ M.Pečarja, LJ-Črnuče, gledalcev 80, sodnika Novak (Dvor), Vrenko (Šempeter v Savinjski dolini).

Odbojkarji Panvite Pomgrada so silovito začeli in povedli s 4:10, Črnučani pa so serijsko zapravljali servise in razlika se je le še povečevala. V drugem delu 1.niza se igra sploh ni mogla razviti zaradi nezanesljivih servisov in slabega sprejema domačih in odbojkarji Panvite Pomgrada so hitro dobili niz na 11.

Drugi niz se je začel izenačeno, pri 4:4, nakar je sledilo 6 zaporednih točk Črnučanov. Slika je bila obrnjena kot v prvem nizu. Priigrana razlika domačih je bila neulovljiva in domači so s 25:16 izenačili v nizih.

V tretjem nizu je prvič v sezoni črnuški parket stopil domači veteran Stipe Jurić, ki je s svojimi neugodnimi servisi povzročil nekaj preglavic Pomurcem, vendar pa so se spet začele vrstiti napake Črnučanov na servisu in odbojkarji Panvite Pomgrada so brez težav visoko zmagali niz z 25:11 in povedli na 2:1 v nizih.

V četrtem nizu je potekal krčevit boj za vsako točko. Domači so bili večino časa v vodstvu, vendar se niso mogli občutneje oddaljiti. Ob glasni podpori s tribun so Črnučani ohranili zbranost in vodstvo ter si priborili odločilni peti niz, v katerem so nadaljevali s poletno igro, vodili ves čas in se prvikrat v sezoni razveselili zmage v petem nizu.

Dejan Fujs, trener Panvite Pomgrad: »V enem setu igramo odlično, v drugem pa neprepoznavno. Pa spet dobro in potem slabo. Kot bi na igrišče prišla neka druga ekipa. Tako nismo uspeli ohraniti vodstva in pripeljati tekme do konca in Črnuče so zasluženo zmagale.«

Marko Brumen, trener Črnuč: »Dva seta sta bila porazna, tako slabo letos še nismo igrali. Na srečo pa nas je Panvita v drugem setu sama vrnila v igro s svojo slabo predstavo. Potem so se naši fantje razigrali in če velja danes koga pohvaliti, je to Primož Trobiš, ki je bil na položaju korektorja skoraj neustavljiv, je pa res, da so - potem ko so se zbudili v življenje - tudi vsi ostali odigrali zelo dobro.«