• AlkamZvezdaTranspak LegeaEnergija plusIntering holdingSurovinaVigrosLespatexKarba MGEDiming Obrt-opremaFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAMineralFrontLab d.o.o.PanvitaTranspak SGPTranspak HitAboElcomMlinopekPetrolGostilna - Pizzeria NONAKarba MGEHitAboLespatexHelosSurovinaFrontLab d.o.o.PetrolPranglImo-RealFrontLab d.o.o.DogšaDegraVigrosMineralImo-RealalualpremAlkamHakl ITPanvitaElcomPanvitaGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingEL PuhanSGPprofektDogšaLegeaZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONASurovinaSGPMineralSurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaTranspak Zavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaPetrolIntering holdingHakl ITPranglElcomEnergija plusObrt-opremaDegraElcomZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamSGPHakl ITDiming

Novice 11.01.2011

Zelo pomemben uvod v leto 2011

Zelo pomemben uvod v leto 2011

Za nasprotnikom iz Prvačine zaostajamo za 3 točke in bi jih ob morebitni zmagi s 2 setoma razlike ujeli na lestvici. Igralci smo si samozavest dvignili po prijateljski tekmi s Calcitom. Lansko leto smo namreč končali s porazom na gostovanju v Kropi, tako da nam je tekma v Kamniku, ki smo jo odigrali minuli konec tedna, in zmaga prišla še kako prav. Še bolj vzpodbudno pa je dejstvo, na kakšen način smo zmagali. Ob dobri igri smo bili boljši kar s 4:0 v setih. Sobotne 3 točke bi bile zelo pomembne. Bliža se namreč končnica in pozicija v modri skupini bo zelo pomembna.

 

A zavedamo se, da pot do zmage ne bo lahka. Nasprotnik je v dosedanjem delu prvenstva nanizal kar zmag, ob tem pa le dvakrat izgubil. V tej sezoni so nas že premagali, takrat smo na gostovanju izgubili s 3:0.

 

V soboto pa bo prednost domačega terena na naši strani, kjer redko izgubljamo. Tokrat nas bo dodatno bodrilo in za nas navijalo tudi 600 pomurskih osnovno- in srednješolcev. Njim prištejmo še ostale zveste navijače in dobimo zagotovilo za odbojkarsko poslastico. Po tekmi bo na sporedu tudi podelitev nagrade naj igralca leta 2010 s strani domačega kluba. Prav tako bo nagrado podelil časopis Vestnik, ki bo razglasil najboljšega športnika in športnico ter najboljši športni kolektiv Pomurja v letu 2010.

 

Prvenstveno leto se bo začelo z zelo pomembno tekmo. Še veliko bolj pomembna pa bi bila zmaga na tej tekmi. Zato verjamemo, da nam bo skupaj z vašo pomočjo uspelo zmagati!

Se vidimo.

Tomaž Štrakl