• SGPDiming PanvitaMineralDiming Obrt-opremaFrontLab d.o.o.SGPIntering holdingSGPHitAboVigrosEL PuhanHelosZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusLegeaImo-RealMineralDegraMlinopekAlkamHakl ITZvezdaPanvitaSGPprofektImo-RealPetrolIntering holdingMineralIntering holdingSGPLespatexFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITDogšaHakl ITPetrolGostilna - Pizzeria NONAPetrolKarba MGELegeaVigrosAlkamDegraZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGEPanvitaZvezdaGostilna - Pizzeria NONAPanvitaObrt-opremaDogšaLespatexEnergija plusGostilna - Pizzeria NONAHitAboFrontLab d.o.o.

Novice 13.10.2019

Panvita Pomgrad iz Kranja s porazom

Panvita Pomgrad iz Kranja s porazom

 

1.DOL, moški (2.krog):

Hiša na kolesih TRIGLAV : PANVITA POMGRAD 3:0

 

Po uvodni zmagi proti Črnučam v Murski Soboti so v drugem krogu nove tekmovalne sezone 2019/20 odbojkarji Panvite Pomgrada s 3:0 izgubili na gostovanju v Kranju.

Sobočani, ki so v Kranju nastopili brez poškodovanih Jakoba Rojnika in Gorazda Flisarja so odlično pričeli tekmo in v drugi polovici uvodnega niza nerazumljivo popustili kar je imelo za posledico poraz na razliko.

V drugem nizu se murskosoboški odbojkarji niso uspeli pobrati, v tretjem nizu pa je bil razpoložen domači nasprotnik premočan tekmec za Sobočane.

 

Hiša na kolesih TRIGLAV - PANVITA POMGRAD 3:0

Izidi nizov: (25:23, 25:13 in 25:22)

 

PANVITA POMGRAD: Žan Vori, Dinko Vinkovič 3, Urban Drvarič 5, Zlatko Pulko 14, Blaž Grabar, Žan Bedrač 3, Maj Marovt 6, Vasja Plesec 6, David Novak in Tin Vrabl (oba libero).

Trener: Aleš Hribar.

 

Več nahttp://www.odbojka.si/index.php?st=stran_novice&id_novice=1874

 

V soboto, 19.10.2019, ob 19:00 na OŠ I v Mursko Soboto prihajajo odbojkarji Krke - vljudno vabljeni !