• ZvezdaDiming Energija plusObrt-opremaLegeaAlkamHitAboalualpremIntering holdingFrontLab d.o.o.Hakl ITVigrosLegeaHitAboZvezdaPanvitaVigrosFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.PetrolHelosSGPMineralImo-RealSGPDogšaIntering holdingSGPGostilna - Pizzeria NONADogšaLespatexGostilna - Pizzeria NONAEL PuhanPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGEZvezdaPanvitaPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITprofektHakl ITKarba MGEFrontLab d.o.o.MineralZavarovalnica Triglav, d.d.Diming SGPObrt-opremaPanvitaGostilna - Pizzeria NONAImo-RealAlkamIntering holdingMlinopekDegraGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.Energija plusLespatexMineralDegraPanvita

Novice 26.10.2019

Panvita Pomgrad iz Šoštanja s četrto zmago v sezoni

Panvita Pomgrad iz Šoštanja s četrto zmago v sezoni

 

5.krog 1.DOL za moške:

ŠOŠTANJ TOPOLŠICA - PANVITA POMGRAD 1:3

 

Murskosoboški odbojkarji so po dveh zaporednih domačih tekmah odigrali še eno v nizu kakovostnih tekem in obdržali niz zmag.

V Šoštanju so po izjemno izenačenih uvodnih dveh nizih na koncu uspeli streti odpor domačega tekmeca in se v Mursko Soboto vrniti z zmago. Zdaj so tako v letošnji sezoni že pri štirih po petih tekmah.

Najučinkovitejši igralec Panvite Pomgrad proti Šoštanju Toplšici je bil tudi tokrat korektor, Zlatko Pulko, ki je tokrat prispeval 22 točk, svoje pa sta dodala tudi oba sprejemalca Vasja Plesec (11) ter novinec, Nikola Ražnatović (12), ki je v Mursko Soboti prišel kot zadnji in se je odlično vklopil v ekipo.

 

Šoštanj Toplšica - PANVITA POMGRAD 1:3

Izidi nizov: 23:25, 25:23, 20:25 in 20:25. 

 

PANVITA POMGRAD: Žan Vori, Dino Vinkovič, Urban Drvarič 2, Nikola Ražnatović 12, Zlatko Pulko 22, Blaž Grabar, Žan Bedrač 7, Maj Marovt 2, Vasja Plesec 11, Tin Vrabil in David Novak (oba libero).

Trener: Aleš Hribar

 

Naslednjo tekmo igra Panvita Pomgrad v domači dvorani na OŠ I v Murski Soboti, v soboto, 2.novembra proti Mariboru.

Vljudno vabljeni !