• LegeaKarba MGEZvezdaAlkamHakl ITalualpremPranglIntering holdingDiming MineralElcomTranspak SGPElcomFrontLab d.o.o.SurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONATranspak Obrt-opremaPanvitaKarba MGELespatexFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.SGPLegeaPetrolprofektVigrosHitAboTranspak ZvezdaMlinopekHelosLespatexMineralTranspak PanvitaDogšaLegeaSurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamIntering holdingDiming Zavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.Energija plusImo-RealElcomHakl ITIntering holdingVigrosMineralPetrolDogšaDegraPranglSurovinaDegraSGPPanvitaSGPEL PuhanSurovinaFrontLab d.o.o.Energija plusObrt-opremaHakl ITHitAboImo-RealPanvitaElcomGostilna - Pizzeria NONAPetrol

Novice 15.01.2011

Za uvod v leto 2011 veličastna zmaga proti Prvačini!

Panvita Galex vs. Marchiol Vodi 3:0 (22, 21, 22)

Športna dvorana OŠ I v Murski Soboti, gledalcev 900, sodnika: Jovanovič (Komenda) in Globačnik (Topolšica).

 

PANVITA GALEX: Ajlec, Zupanc 9, Pavlovič, Mijalkovič 10, Kerec, Žitnik 1, Marič, Horvat 9, Flisar 12, Novak, Tot 10, Hrastovec (libero).

 

MARCHIOL VODI: D.Koncilja 7, Krivec 1, Basaneže 7, Orel 2, Bregant 9, Stanič, Čabarkapa 13, Polgar 10, Kuburović, M.Koncilja, Vidič in Sirk (oba libero).

 

Rezultati nizov: 25:22, 25:21 in 25:22.

 

Pred polno dvorano v Murski Soboti, kjer  je po tekmi sledila tudi razglasitev najboljših športnikov Pomurja (za leto 2010 so to postali: atletinja Sonja Roman, strelec Robert Markoja in Namiznoteniški klub Kema Puconci; OK Panvita Galex je med ekipami zasedel drugo mesto) razigrani Sobočani tokrat tekmecev dobesedno niso pustili dihati in navkljub menjavam gostujočega trenerja Primožiča, ki je na igrišče poslal skorajda vse svoje igralce preobrata ni bilo. V domači vrsti se je po odličnem sprejemu servisa z največ točkami odlikoval srednji bloker Flisar (12 točk), takoj za njim pa je z dvema točkoma manj (10 točk) proti Prvačini prispeval Andrej Tot, ki je mimogrede z uspešno zaključenim napadom končal tako prvi kot zadnji niz. Na srečanju z gladko zmago Sobočanov, ki so tokrat nastopili brez kaznovanega trenerja Fujsa (ki  je tekmo spremljal s tribune, med gledalci) je bil tako še najbolj izenačen prav zadnji, tretji niz. Za razliko od uvodnih dveh sta bila tu namreč tekmeca praktično vseskozi poravnana, Prvačani so od 18. do 20.točke vmes celo vodili za točko, a sta bila v tem nizu nezaustavljivi sprejemalec Čabarkapa in kapetan Basaneže (v prvih dveh nizih vsega dve točki) za preobrat na koncu premalo. 

 

Po veličastni zmagi proti Prvačini so po tekmi v Murski Soboti, pred razglasitvijo najboljših športnikov Pomurja za leto 2010, razglasili tudi najboljše igralce OK Panvita Galex za minulo leto. Po izboru občinstva je najboljši odbojkar murskosoboškega kluba postal sprejemalec Andrej Tot, pred korektorjem in kapetanom moštva, Tomažem Horvatom in srednjim blokerjem Gorazdom Flisarjem.