• PetrolLegeaGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingObrt-opremaDegraPetrolZvezdaFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAMlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaHakl ITSGPHitAboMineralalualpremEL PuhanZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamPanvitaHitAboHakl ITImo-RealKarba MGEEnergija plusDiming HelosVigrosDiming DogšaObrt-opremaPetrolEnergija plusFrontLab d.o.o.Imo-RealLegeaGostilna - Pizzeria NONAVigrosSGPKarba MGEDegraIntering holdingFrontLab d.o.o.ZvezdaLespatexGostilna - Pizzeria NONAprofektMineralPanvitaHakl ITPanvitaMineralDogšaSGPFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SGPAlkamZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolIntering holdingLespatex

Novice 27.11.2019

PANVITA POMGRAD zaključila s pokalnim tekmovanjem

PANVITA POMGRAD zaključila s pokalnim tekmovanjem

 

Povratna tekma 1/4 finala pokala OZS:

Hiša na kolesih TRIGLAV - PANVITA POMGRAD 3:1 (19, -21, 19, 24)

 

Odbojkarji Panvite Pomgrad so na povratni tekmi četrfinala slovenskega pokala s 3:1 izgubili proti Triglavu tudi na povratni tekmi v Kranju in se tako poslavljajo od letošjega pokalnega tekmovanja.

Sobočani so na povratni tekmi v Kranju dobili drugi niz in bili blizu izenačenja tudi v zadnjem četrtem nizu, čeprav je bil takrat zmagovalec omenjenega pokalnega obračuna že znan.

Panviti Pomgradu zdaj za uteho ostaja samo še tekmovanje v domačem državnem prvenstvu, kjer je trenutno v 1.DOL za Mariborom, Salonitom in Krko na četrtem mestu na lestvici, s ciljem uvrstitev v modro skupino končnice državnega prvenstva.

Najučinkovitejši igralec Panvite Pomgrada na pokalni tekmi v Kranju je bil povratnik v ekipo Jakob Rojnik s 17-imi točkami.

Triglav za Sobočane tako še naprej ostaja nerešljiva uganka saj je letos dobil vse štiri tekme - dve v prvenstvu in obe v pokalu.

 

PANVITA POMGRAD: Žan Vori 1, Dinko Vinkovič 7, Urban Drvarič, Nikola Ražnatović 5, Zlatko Pulko 9, Gorazd Flisar, Žan Bedrač 6, Maj Marovt 4, Vasja Plesec 3, Jakob Rojnik 17, David Novak in Tin Vrabl (oba libero).

Trener: Aleš Hribar

 

Poleg Kranjčanov so se na zaključni turnir najboljših štirih ekip v pokalnem tekmovanju uvrstili še ACH Volley Ljubljana, Calcit Kamnik in Maribor.

 

Več na:  http://www.odbojka.si/index.php?st=98616029661