• VigrosMineralHakl ITKarba MGEElcomSGPEL PuhanPanvitaSurovinaLespatexPanvitaMineralPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.DogšaprofektZvezdaSurovinaPetrolImo-RealObrt-opremaIntering holdingObrt-opremaMineralHakl ITTranspak PanvitaLespatexKarba MGEMlinopekSGPSurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITEnergija plusDogšaSGPElcomFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.DegraLegeaHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamTranspak Diming FrontLab d.o.o.Transpak FrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONADiming ElcomPranglAlkamFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONATranspak VigrosDegraSurovinaHitAboSGPIntering holdingGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingLegeaPetrolPranglPanvitaGostilna - Pizzeria NONAalualpremZvezdaVigrosElcomHelosImo-RealEnergija plus

Novice 20.01.2011

Nova tekma, enak cilj - zmaga

Nova tekma, enak cilj - zmaga

V predzadnjem krogu rednega dela se bomo srečali z nasprotnikom, katerega smo letos že premagali. Na gostovanju smo bili boljši s 3 : 1 v nizih. Duol je nazadnje nanizal 4 zaporedne zmage. V sredo so na domačem parketu s 3 : 2 premagali Astec Triglav. Na lestvici se nahajajo na 7. mestu, zbrali pa so 6 zmag in 10 porazov.

 

Odbojkarji Panvite Galexa pa smo nazadnje zanesljivo premagali Murexin, bilo je 3 : 0. Na lestvici smo na 3. mestu, imamo pa enako točk kot drugouvrščeni Marchiol Vodi. Doslej smo zbrali 12 zmag in 4 poraze, kar nam je prineslo 37 točk.

 

Zmaga v soboto je nujno potrebna iz večih vidikov. Z njo bi ostali blizu samega vrha, ob morebitnem ugodnem razpletu tekme med Calcitom in  Marchiolom pa bi se lahko povzpeli na 2. mesto. Če zmagamo, prav tako obdržimo razliko do Krope, ki je na 4. mestu. Ker je modra skupina tik pred vrati, je treba z zmagami držati visok nivo samozavesti.

 

Gre tudi za zadnjo domačo tekmo rednega dela, zato bomo z igralci storili vse, da se od navijačev poslovimo z zmago. Verjamemo, da nam bodo navijači z glasnim vzpodbujanjem do tega pomagali.

 

Tomaž Štrakl