• ZvezdaZvezdaFrontLab d.o.o.LegeaZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaAlkamSurovinaLegeaMlinopekPanvitaGostilna - Pizzeria NONAPanvitaGostilna - Pizzeria NONASGPSurovinaPetrolIntering holdingEnergija plusTranspak VigrosObrt-opremaalualpremVigrosPranglZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaElcomEnergija plusHitAboElcomGostilna - Pizzeria NONASGPMineralGostilna - Pizzeria NONATranspak MineralPanvitaFrontLab d.o.o.Hakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak profektSGPPranglLespatexDogšaDegraHakl ITKarba MGESGPElcomLespatexAlkamElcomIntering holdingImo-RealDogšaKarba MGEHitAboDiming ZvezdaEL PuhanIntering holdingHakl ITTranspak MineralHelosZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaObrt-opremaPetrolDiming FrontLab d.o.o.DegraPetrolImo-RealFrontLab d.o.o.

Novice 22.01.2011

Z zmago na drugo mesto

Predzadnjo tekmo rednega dela prvenstva so začeli domači odbojkarji. Po tesnem vodstvu po 1. tehničnem time-outu (8:7) so domači odbojkarji pritisnili na plin in razliko do 2. odmora povečali na 5 točk, končni rezultat 1. niza pa je bil 25:14.

 
Takoj na začetku drugega niza so domači nanizali 4 zaporedne bloke za vodstvo s 5:0. Razliko 5 točk so brez težav ohranjali večino niza, ob koncu pa dosegli nekaj točk zapored in osvojili tudi 2. niz, tega s 25:15.


Tudi v 3. nizu je slika na parketu enaka. Domači so osvajali točke in večali prednost, dobili oba tehnična time-outa (8:3, 16:11), nato pa so gostom dovolili, da so se jih približali na le točko zaostanka (22:21). A domačini niso dovolili, da bi se zgodilo morebitno presenečenje, in so dobili tudi 3. niz (25:22).


Prvo ime srečanja je bil domačin Milan Mijalkovič, ki je dosegel 20 točk. Tot je dosegel 13 točk, Horvat jih je dodal 9. Tri točke so tako ostale v Murski Soboti.

 

Panvita Galex se je povzpela na 2. mesto na lestvici, saj je Marchiol Vodi izgubil proti Calcitu, kar pomeni, da bomo redni del prvenstva zaključili na 2. mestu. A pred nami je še ena tekma, v soboto proti Gokop Framu, nato pa sledijo tekme modre skupine.

 

Tomaž Štrakl

 

KONČNI REZULTAT

 

3:0

17. Krog

22.01.2011

 

Panvita Galex : Duol

 

 

 

Ekipi

1. niz

2. niz

3. niz

   

 

Panvita Galex

25

25

25

   

Murexin

14

15

22

   

Dosežene točke igralcev Panvita Galex: Tot 13 / Zupanc 4 / Horvat 9 / Flisar 8 / Mijalković 20 / Žitnik 1 / Ajlec 1