• AlkamDogšaTranspak Intering holdingElcomVigrosImo-RealLespatexDogšaElcomFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAHakl ITEL PuhanKarba MGEIntering holdingHelosMineralZvezdaPanvitaDiming PetrolEnergija plusImo-RealSGPalualpremFrontLab d.o.o.PetrolGostilna - Pizzeria NONADegraDiming Gostilna - Pizzeria NONASurovinaHakl ITPanvitaSGPLegeaZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITSurovinaTranspak PranglObrt-opremaZvezdaSurovinaPanvitaKarba MGEObrt-opremaElcomprofektElcomFrontLab d.o.o.Energija plusTranspak MineralDegraMineralPetrolLegeaAlkamZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaGostilna - Pizzeria NONALespatexIntering holdingAlkamVigrosSGPTranspak Zavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaMlinopekHitAboSGPPrangl

Novice 27.01.2011

Zadnja tekma pred modro skupino

Gokop Fram je v dosedanjem delu prvenstva zabeležil 9 zmag in 8 porazov ter osvojil 26 točk. Na domačem parketu so osvojili 15 točk, 5 uvodnih tekem doma so zmagali, zadnje 3 pa so izgubili. V letošnjem letu so dvakrat izgubili in enkrat zmagali. Nazadnje so v gosteh s 3:1 izgubili proti Astec Triglavu. Na prvenstveni lestvici zasedajo 6. mesto.

 

Panvita Galex je letošnje leto začela zelo dobro. Ob 3 odigranih prvenstvenih tekmah smo osvojili vseh 9 točk, ob tem pa nismo oddali niti niza. Na zadnjih 11 tekmah smo kar desetkrat zmagali in le enkrat izgubili. Na prvenstveni lestvici smo si s tem zagotovili 2. mesto in vstopnico za modro skupino, ki se začne prihodnji teden. Zato bo sobotna tekma zadnji resni preizkus pred domačo tekmo z UKO Kropo. Zmaga proti Gokop Framu bi utrdila samozavest igralcev, ohranila visoko formo in v domačo dvorano privabila še kakšnega gledalca več, zato ne dvomimo v to, da bodo igralci dali vse od sebe in točke prinesli v Mursko Soboto. Zmaga bi pomenila tudi potrditev 2. mesta.

Tomaž Štrakl