• SurovinaHelosMineralSGPFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONALegeaSGPVigrosPranglPanvitaGostilna - Pizzeria NONAImo-RealPanvitaSGPPanvitaPranglLegeaMlinopekElcomEnergija plusKarba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITIntering holdingElcomIntering holdingFrontLab d.o.o.Diming AlkamSurovinaEnergija plusMineralSurovinaPanvitaLespatexPetrolObrt-opremaSGPVigrosAlkamDegraZvezdaDogšaLespatexHitAboalualpremDiming Karba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaTranspak FrontLab d.o.o.profektEL PuhanDegraZvezdaHakl ITSurovinaPetrolObrt-opremaMineralImo-RealElcomDogšaTranspak Hakl ITElcomTranspak Gostilna - Pizzeria NONAPetrolFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak

Novice 29.01.2011

Panvita Galex premagala Gokop Fram

 

KONČNI REZULTAT

 

0 : 3

18. Krog

29.01.2011

 

Gokop Fram : Panvita Galex

 

 

 

Ekipi

1. niz

2. niz

3. niz

   

Gokop Fram

20

18

14

   

Panvita Galex

25

25

25

   

Točke za Panvita Galex so dosegli naslednji igralci:

Tot 5, Zupanc 13, Horvat 10, Flisar 10, Mijalković 8, Žitnik 2

 

Postava obeh ekip:

Gledalci v Račah niso videli presenečenja. Gokop Fram, ki v zadnjem času ni v najboljši formi, prav nasprotno pa velja za Panvito Galex, se ni mogel resneje upirati izkušenejšim in zrelejšim Prekmurcem. Ti so imeli nekaj težav le na začetkih nizov, ko pa je bilo najbolj potrebno, so zaigrali, kot znajo, posledica je maksimalna zmaga.


V uvodnem nizu je framska vrsta držala korak s prekmursko do rezultata 7:8, v nadaljevanju pa je ekipa Panvite z neugodnimi začetnimi udarci in učinkovito igro v napadu vodstvo povišala na 13:7. Gostitelji so nato zaigrali bolj zbrano, toda visokega vodstva gostov jim do konča niza ni uspelo znižati.

 

Tudi v drugem nizu so ritem igre narekovali prekmurski odbojkarji, ki so ob prvem tehničnem odmoru vodili z 8:4, ob drugem pa obdržali prednost štirih točk. Domača vrsta je imela v nadaljevanju dvakrat možnost za izenačenje, prvič pri vodstvu gostov s 16:15 in drugič pri 18:17, toda Tomaž Horvat je z nekaj odličnimi začetnimi udarci prispeval levji delež k povišanju vodstva svoje ekipe, ki je dobila še drugi niz.


V tretjem nizu je bila igra nekaj časa izenačena, nato pa so gostje prevzeli niti igre v svoje roke, nizali točko za točko in odpora framske vrste je bilo konec.

Poročilo po STA