• MlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.DegraMineralDiming PetrolObrt-opremaPetrolDegraGostilna - Pizzeria NONALespatexPanvitaSurovinaMlinopekIntering holdingPranglLegeaGostilna - Pizzeria NONAAlkamSGPAlkamalualpremPetrolFrontLab d.o.o.Transpak EL PuhanGostilna - Pizzeria NONADogšaHitAboObrt-opremaImo-RealSurovinaImo-RealMineralPranglSGPSurovinaLespatexFrontLab d.o.o.Intering holdingHelosVigrosSGPElcomZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.VigrosHitAboEnergija plusTranspak Intering holdingPanvitaHakl ITSGPTranspak PanvitaDogšaZvezdaMineralGostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGESurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.profektTranspak Energija plusDiming ElcomFrontLab d.o.o.LegeaHakl ITKarba MGEElcomHakl ITZvezdaElcomPanvita

Novice 17.02.2021

V soboto ob 19:00 v M. Soboto na zadnjo tekmo rednega dela prvenstva v 1.A DOL za moške prihaja Calcit Volley

V soboto ob 19:00 v M. Soboto na zadnjo tekmo rednega dela prvenstva v 1.A DOL za moške prihaja Calcit Volley

 

V soboto, 20.februarja ob 19:00 se bosta v Športni dvorani OŠ I v Murski Soboti na zadnji tekmi rednega prvenstva v Sportklub 1.A DOL za moške pomerila domača Panvita Pomgrad in kamniški Calcit Volley. 

 

Kamničani so na zadnji tekmi pred obračunom v Murski Soboti na domačem parketu v Kamniku s 3:2 ugnali aktualnega državnega prvaka, ACH Volley.

Panvita Pomgrad pa bo proti Calcitu igrala po domači zmagi s 3:0 proti kranjskemu Triglavu in po nesrečnem porazu na zadnji tekmi v Kanalu proti Salonitu s 3:2. 

 

Sobotna tekma 21.kroga 1.DOL za moške v Murski Soboti tako določa tudi pozicije v izločilnih bojih končnice državnega prvenstva.

Panvita Pomgrad zaenkrat zaseda šesto mesto na lestvici, ki je sicer zadnje, ki še omogoča neposredno uvrstitev v končnico.

Preostali dve mesti se bosta namreč zapolnili preko dodatnih kvalifikacij, kjer se bodo pomerila 7. in 8. uvrščena ekipa iz 1.A DOL ter 1. in 2. uvrščena ekipa iz 1.B DOL za moške...

 

Zaradi Covid razmer se bo tekma PANVITA POMGRAD - CALCIT VOLLEY v soboto, 20.februarja, s pričetkom ob 19:00 uri odigrala za zaprtimi vrati. 

 

Vabljeni k ogledu tekme v neposrednem prenosu na spletni strani OZS !