• PetrolHelosZvezdaSGPEnergija plusPanvitaSurovinaEL PuhanIntering holdingHakl ITMineralAlkamSurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.SGPLegeaFrontLab d.o.o.DogšaAlkamTranspak Gostilna - Pizzeria NONAEnergija plusTranspak ElcomHitAboElcomMineralGostilna - Pizzeria NONAprofektLespatexKarba MGEZvezdaLegeaTranspak DegraHakl ITPanvitaLespatexVigrosMlinopekKarba MGESurovinaHitAboElcomPetrolSGPPanvitaTranspak Intering holdingPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.Obrt-opremaSurovinaMineralalualpremDegraGostilna - Pizzeria NONAImo-RealPetrolDiming Gostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.SGPVigrosDiming FrontLab d.o.o.PanvitaElcomHakl ITObrt-opremaFrontLab d.o.o.Intering holdingDogšaZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-Real

Novice 18.03.2021

Panvita Pomgrad v četrfinalu pokala proti Salonitu / trije pomurski odbojkarji z reprezentanco Slovenije U-17 uvrščeni na EP 2021 !

Panvita Pomgrad v četrfinalu pokala proti Salonitu / trije pomurski odbojkarji z reprezentanco Slovenije U-17 uvrščeni na EP 2021 !

 

Panvita Pomgrad v četrtfinalu slovenskega pokala proti Salonitu,

trije odbojkarji Panvite Pomgrad s slovensko reprezentanco U-17 po kvalifikacijah na Hrvaškem uvrščeni na Evropsko prvenstvo 2021 !

 

Na sedežu Odbojkarske zveze Slovenije v Ljubljani so izžrebali četrtfinalne pare Pokala Slovenije, kjer se bo murskosoboška Panvita Pomgrad v četrtek, 15.aprila pomerila s Salonitom iz Kanala. Preostali pokalni pari so: SIP Šempeter – ACH Volley, Merkur Maribor – Calcit Volley in HišaNaKolesih Triglav – Krka. Zmagovalci četrtfinalnih obračunov se bodo uvrstili na zaključni turnir pokala najboljše četverice, ki bo od 16. do 18.aprila v Črnučah.

 

Panvita Pomgrad je sicer v državnem prvenstvu 1.A DOL za  moške po rednem delu tekmovanja zasedla šesto mesto in v četrtfinalu končnice državnega prvenstva na dveh tekmah morala priznati premoč kamniškemu Calcit Volleyu.

 

Nik Legen, Urban Rajnar in Vid Suhadolnik pod taktirko selektorja Iztoka Kšele s slovensko reprezentanco U-17 poleti na EP 2021

 

So se pa vmes s kvalifikacijskega turnirja na Hrvaškem, ki je med 12. in 14.marcem 2021 potekal v Zadru vrnili tudi trije odbojkarji Panvite Pomgrada: Nik Legen, Urban Rajnar in Vid Suhadolnik, ki so s slovensko reprezentanco U-17 pod taktirko selektorja Iztoka Kšele nastopili v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Mladim slovenskim odbojkarjem je uspel veliki met, saj so se po zmagi v finalu nad Avstrijo s 3:1 uspeli uvrstiti na Evropsko prvenstvo 2021.

Slovenija je na turnirju v Zadru premagala Hrvaško in Češko obe s 3:1 ter Slovaško s 3:0, da bi si nato v velikem finalu kvalifikacij proti Avstriji in bravurozni zmagi s 3:1 proti našim severnim sosedom priigrala neposredno vozovnico ter uvrstitev na EP najboljših odbojkarjev stare celine do 17 leta starosti, ki bo letos poleti. Najučinkovitejši izmed pomurske trojice odbojkarjev na turnirju v Zadru je bil 15.letni in 197cm visoki srednji bloker Nik Legen, ki je za slovensko izbrano vrsto na Hrvaškem odigral vse štiri tekme in na turnirju za Slovenijo prispeval 28 točk.