• Obrt-opremaKarba MGEFrontLab d.o.o.Hakl ITElcomMineralZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.ElcomVigrosSurovinaPanvitaGostilna - Pizzeria NONADogšaImo-RealObrt-opremaPranglSurovinaHakl ITEL PuhanGostilna - Pizzeria NONASurovinaFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.LespatexImo-RealFrontLab d.o.o.profektMlinopekPetrolDegraPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaSGPVigrosElcomPanvitaIntering holdingTranspak Karba MGEHelosMineralPanvitaTranspak DegraTranspak HitAboAlkamDiming LegeaPranglPanvitaSGPEnergija plusMineralZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak HitAboIntering holdingObrt-opremaDogšaZvezdaSurovinaHakl ITElcomIntering holdingGostilna - Pizzeria NONAalualpremSGPDiming LespatexEnergija plusAlkamGostilna - Pizzeria NONAPetrolLegeaSGP

Novice 03.02.2011

Panvita Galex v Stožicah

Avtobus je na pot do ljubljanske dvorane krenil okoli 16. ure. Na poti do Ljubljane ni manjkalo veselih pogovorov in smeha v obeh ''delih'' avtobusa. V sprednjem so bili starejši člani ''posadke'', zadnji del pa so zasedli člani mlajših selekcij našega odbojkarskega kluba. Vožnja je potekala gladko, brez nevšečnosti. Seveda smo se ustavili tudi v Tepanjah, kjer smo se nekoliko okrepčali, nato pa nadaljevali s potjo.

Po prihodu v Ljubljano smo prejeli dragocen kos papirja (vstopnico) in tekma se je lahko začela. V dvorani se je zbralo nekaj več kot 6 tisoč gledalcev, ki smo navijači za ACH. Tekma je sicer pokazala, da Rusi veliko boljši nasprotnik od naših, in so slavili gladko, s 3 : 0 v nizih. Tako smo se nekoliko razočarani vrnili na avtobus in se podali domov.

Na poti domov sem opazil eno zanimivost. Namreč zadnji del avtobusa je bil še vedno glasen, vesel, fantje (in eno dekle) so se zabavali, medtem ko je v sprednjem delu avtobusa pot minila mirno, z umirjenimi pogovori, nekateri pa so tudi zadremali.

Naš cilj smo dosegli. Ogledali smo si kakovostno tekmo lige prvakov, v kateri so naši žal izgubili, se družili in zabavali, upamo pa tudi, da so se naši mladi igralci kaj naučili.

 

Tomaž Štrakl