• Imo-RealPetrolObrt-opremaPanvitaElcomIntering holdingAlkamSurovinaGostilna - Pizzeria NONAObrt-opremaHakl ITSurovinaFrontLab d.o.o.DegraTranspak VigrosZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.SGPprofektPranglVigrosSGPPanvitaAlkamGostilna - Pizzeria NONAPetrolImo-RealGostilna - Pizzeria NONAMineralFrontLab d.o.o.DogšaKarba MGEPanvitaLegeaDiming ElcomKarba MGELegeaSurovinaHelosFrontLab d.o.o.HitAboZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITEnergija plusDegraDiming Imo-RealSGPMlinopekSurovinaIntering holdingLespatexTranspak Intering holdingalualpremZvezdaEnergija plusTranspak ZvezdaPranglPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.MineralElcomEL PuhanSGPTranspak LespatexHakl ITElcomMineralHitAboDogšaPanvitaGostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice 09.01.2022

Slovenska reprezentanca U-18 bo v Gruziji branila naslov evropskih prvakov !

Slovenska reprezentanca U-18 bo v Gruziji branila naslov evropskih prvakov !

Slovenska izbrana vrsta odbojkarjev starih do 18 let si je priigrala uvrstitev na Evropsko prvenstvo 2022, ki ba bo julija gostila Gruzija !

 

Mladi slovenski odbojkarji , ki so bili v finalu kvalifikacijskega turnijra v Mariboru s 3:1 boljši od Avstrije, bodo v Tbilisiju branili naslov evropskih prvakov.

Slovenija je na zadnji tekmi turnirja s 25:22, 25:20, 22:25 in 25:13 ugnala Avstrijo s katero je sicer v skupini po vodstvu z 2:1 na koncu izgubila s 3:2 in se tako našim severnim sosedom na najlepši možni način oddolžila za nesrečni poraz v skupinskem delu mariborskih kvalifikacij. 

V slovenski izbrani vrsti sta bila v finalu pod taktirko selektorja Iztoka Kšele tudi člana odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad, ki sta trenutno na posoji v Radencih, Urban Rajnar in Vid Suhadolnik, Nik Legen pa zaradi poškodbe ni bil v zmagovalni ekipi. 

 

Čestitamo !

 

Več informacij tudi na spletni strani OZS - link: 

https://www.odbojka.si/index.php?st=stran_novice&id_novice=22931