• AlkamSurovinaElcomHitAboTranspak ElcomZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamHelosIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.PetrolPranglPanvitaPetrolTranspak SGPKarba MGEDiming FrontLab d.o.o.DogšaZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamHakl ITDogšaGostilna - Pizzeria NONAZvezdaObrt-opremaPanvitaFrontLab d.o.o.VigrosprofektLespatexVigrosPanvitaFrontLab d.o.o.LegeaHakl ITGostilna - Pizzeria NONASGPEnergija plusPranglTranspak LespatexGostilna - Pizzeria NONAHakl ITMineralDiming Zavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaIntering holdingObrt-opremaSurovinaMlinopekPanvitaZvezdaElcomEL PuhanDegraEnergija plusGostilna - Pizzeria NONALegeaIntering holdingHitAboKarba MGETranspak SGPImo-RealDegraSGPalualpremMineralElcomMineralImo-RealPetrolSurovina

Novice 10.02.2011

Nov pomemben obračun

Nov pomemben obračun

Tekmeca se med seboj zelo dobro poznata, saj sta se v tej sezoni že trikrat pomerila, dvakrat v prvenstvu, en obračun pa je bil prijateljskega značaja. Slednji je služil pripravi na nadaljevanje prvenstva po božično-novoletnem premoru. V teh treh tekmah so dvakrat slavili soboški odbojkarji, prvo srečanje pa je na domačem terenu dobil Calcit. To je bilo v 4. krogu rednega dela prvenstva, rezultat pa je bil 3:0. Povratno srečanje je sledilo pred prazničnim časom ob koncu leta. Na sporedu je bil 13. krog prvenstva, izid v Murski Soboti pa je bil 3:1 za domačine. Zadnje srečanje je bilo ob začetku letošnjega leta, šlo pa je za prijateljsko tekmo. V Kamniku so naši odbojkarji zanesljivo slavili s 4:0 v nizih.

 

Petkova tekma bo 4. medsebojna tekma teh nasprotnikov, vsaj ena pa še bo sledila. Upamo in verjamemo, da bodo odbojkarji Panvite Galexa povečali razmerje med zmagami in porazi proti Calcitu v svojo korist.

 

Calcit je 1. krogu modre skupine s 3:1 premagal Marchiol Vodi, medtem ko so soboški odbojkarji izgubili s 3:2. Zato bi morebitna zmaga v petek veliko pomenila za nadaljevanje prvenstva.

 

Do zmage bodo lažje prišli, če jih bo vzpodbujalo čim večje število navijačev, ki jih bodo glasno bodrili. To odbojkarjev predstavlja dodatno motivacijo, ki je zelo pomembna. Pridite torej v petek ob 20. uri v športno dvorano OŠ I. Murska Sobota in odbojkarjev pomagajte do nove zmage.

 

Skupaj nam bo uspelo!

 

Tomaž Štrakl