• VigrosGostilna - Pizzeria NONAPanvitaMineralSGPIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaFrontLab d.o.o.MineralImo-RealDogšaLegeaFrontLab d.o.o.ZvezdaHakl ITKarba MGEPetrolElcomEnergija plusTranspak Gostilna - Pizzeria NONADegraMlinopekPranglObrt-opremaZavarovalnica Triglav, d.d.LespatexVigrosFrontLab d.o.o.SGPHelosAlkamPetrolSGPDiming SGPElcomGostilna - Pizzeria NONATranspak HitAboSurovinaalualpremEnergija plusDegraprofektPanvitaPranglZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak LespatexZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaSurovinaImo-RealEL PuhanElcomKarba MGEPetrolHakl ITPanvitaIntering holdingPanvitaTranspak ZvezdaMineralGostilna - Pizzeria NONAElcomHitAboVigrosFrontLab d.o.o.Obrt-opremaIntering holdingAlkamDiming DogšaSurovinaHakl IT

Novice 14.02.2011

Panvita Galex premagala Calcit Volleyball

Športna dvorana OŠ I v Murski Soboti, gledalcev 350, sodnika: Miklošičeva in Seifried (oba Maribor).       

PANVITA GALEX:Ajlec 1, Zupanc 19, Pavlovič, Mijalkovič 16, Kerec, Žitnik 2, Topovšek, Marič, Horvat 7, Flisar 12, Novak, Tot 22, Hrastovec (libero).  

CALCIT Volleyball: Hribar (libero), Sušec, Mićić 5, Kvas, Šmitran 14, Planinc 15, Pokeršnik 16, Ropret 5, Novljan 4, Kotnik, Dusharme 12, Polančec (libero).   

Rezultati nizov:  25:23, 26:24, 23:25, 18:25 in 15:10.

V prvem nizu so sicer mladi in razigranih varovanci trenerja Kotnika vseskozi vodili, nazadnje celo s 23:21, a je nato Tot s servisom prinesel preobrat, Flisar z dvema blokoma zapored pa je zaključil uvodni niz v korist domačinov. V nadaljevanju je nato murskosoboška ekipa nazadnje vodila s 15:12, gostje so Fujsovo zasedbo

ujeli in povedli s 23:19, preobrat pa je sledil nato po začetnih udarcih tokrat za igro sicer vse prej kot razpoloženega domačega kapetana Horvata. Po bloku Šmitranu in zaključenem napadu Zupanca z druge črte so domačini izkoristili prvo zaključno žogo, niz dobili na razliko in povedli v nizih z 2:0. Nato pa se je ustavilo. Čeprav je po dveh direktnih točkah iz servisa Panvita tudi v tretjem nizu začela odlično in takoj povedla s 3:0, pa so nato Kamničani z močnim servisom povsem onemogočili domači napad in po vodstvu vseskozi, nazadnje 16:12, so jih Sobočani ujeli na 17.točki, v razburljivi končnici pa je za znižanje izida na 2:1 v nizih kamniški napad zaključil korektor Dusharme. Četrti niz je bil nato zgolj še simultanka gostov, ki so v tem nizu povsem »razbili« domačine. Murskosoboški trener Fujs je v tem nizu dal priložnost tudi trem rezervistom, Pavloviču, Ajlecu in Kerecu ter tako spočil Žitnika, kapetana Horvata in Zupanca za odločilni peti niz, kjer pa dvomov o zmagovalcu ni bilo več. Domači odbojkarji so začeli odločno, takoj povedli z 8:4 in nato vodstva niso spustili več iz rok, gostujočemu trenerju Kotniku, ki je dobil tretji in četrti niz po menjavi srednjega blokerja Mićića z mladim Novljanom, pa na koncu tudi menjave niso pomagale spreobrniti poteka igre. Odbojkarji Panvite Galexa so tako vseeno dobili tekmo proti Kamničanom, v razburljivem srečanju, polnem preobratov pa so tokrat uživali predvsem gledalci, ki se jih je v  Murski Soboti na koncu zbralo že kar blizu 400.