• Transpak VigrosalualpremSurovinaGostilna - Pizzeria NONAPetrolGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.ElcomSGPIntering holdingElcomIntering holdingTranspak HelosDiming Hakl ITImo-RealZavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaAlkamMineralVigrosFrontLab d.o.o.Karba MGETranspak MlinopekLespatexPanvitaPranglEnergija plusPetrolObrt-opremaHakl ITEL PuhanSGPDogšaHitAboMineralAlkamFrontLab d.o.o.ZvezdaTranspak SurovinaHakl ITPetrolKarba MGEImo-RealZavarovalnica Triglav, d.d.ElcomMineralPranglGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingLegeaHitAboDiming ElcomSGPZvezdaLegeaLespatexZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.PanvitaprofektSurovinaSGPDegraTranspak Zavarovalnica Triglav, d.d.DegraEnergija plusSurovinaPanvitaDogša

Novice 15.02.2011

Gostovanje pri ACH Volleyu

Po sobotni zmagi proti Calcitu sledi najtežje gostovanje v sezoni. Zavedamo se, da je ACH nesporen favorit, kateremu bo težko odvzeti kakšno točko. Po izpadu iz lige prvakov proti ruskemu Zenitu tekmujejo ''le'' še v dveh tekmovanjih; srednjeevropski ligi in v domačem prvenstvu. V srednjeevropski ligi so ob koncu lanskega meseca doživeli prvi poraz v tem tekmovanju, v modri skupini pa so nanizali 3 zmage in so na 1. mestu.

 

Soboški odbojkarji so v petek dosegli prvo zmago v modri skupini. Pred domačimi gledalci je po dolgem boju padel Calcit. Sedaj pa je na vrsti tekma, v kateri naši odbojkarji ne morejo ničesar izgubiti, lahko samo ogromno pridobijo.

 

Panvita Galex se je z ACH Volleyjem pomerila lani v finalu pokala, kjer so po začetnem vodstvu z 2:0 v nizih na koncu vendarle klonili po petih nizih. Prav tako smo se z njimi pomerili v modri skupini. V dveh tekmah smo osvojili 1 niz.

 

Favorit je torej ACH Volley, Panvita Galex pa se v Radovljico odpravlja z namenom, da Blejcem čim bolj zagrenijo življenje in da pokažejo dobro odbojko. Če bo le ta nagrajena s kakšno točko pa bomo izvedeli v sredo.

 

Tomaž Štrakl