• SurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaEL PuhanPranglPetrolGostilna - Pizzeria NONADegraObrt-opremaalualpremAlkamHelosGostilna - Pizzeria NONALegeaDiming Zavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealDiming Transpak MineralZavarovalnica Triglav, d.d.SGPHakl ITFrontLab d.o.o.PanvitaLespatexPanvitaVigrosAlkamVigrosImo-RealHakl ITGostilna - Pizzeria NONATranspak ZvezdaDogšaElcomEnergija plusPranglPanvitaDogšaLespatexElcomKarba MGESurovinaHitAboIntering holdingPetrolDegraElcomSurovinaTranspak Intering holdingFrontLab d.o.o.SGPObrt-opremaSGPPanvitaIntering holdingMlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaMineralLegeaPetrolFrontLab d.o.o.HitAboElcomMineralprofektTranspak ZvezdaEnergija plusGostilna - Pizzeria NONASGPHakl ITFrontLab d.o.o.Karba MGE

Novice 10.02.2011

Poročilo s četrtfinala šolskega prvenstva v odbojki

Čeprav zdesetkani, razlog za to so bile poškodbe in bolezni, smo se v četrtek zjutraj ob 7.30 odpravili na pot v Fram na OŠ Fram. Potovanje je potekalo tekoče in brez problemov.

 

Po vstopu v športno dvorano, smo poiskali slačilnico na vratih katere je bil zalepljen list z napisom OŠ III, M. Sobota. Po preoblačenju v športne drese, smo s odpravili na igrišče. V dvorani so že predvajli glasbo in na stenah je bil zalepljen velik razpored tekmovanja. Nekoliko po predvidenem urniku smo se vse ekipe postavile za tribune, od koder so nas na igrišče popeljale učenke OŠ Fram.

 

Sledila je otvoritev turnirja s kulturnim programom (plesna in glasbena točka) ter nagovor ravnatelja, ki je na koncu povdaril, da pričekuje zmago svoje ekipe in uvrstitev na finalni turnir, kot je to že večletni običaj njihove šole.

 

Začeli smo s tekmovanjem. OŠ III proti osnovnošolcem iz koroške... Že ogrevanje je dalo slutiti, da je to odločilna tekma za drugo mesto, ki vodi v nadaljnje tekmovanje... Tekma in dogodki v njej so to samo potrdili.

 

Prvi niz smo izgubili dokaj gladko predvsem na račun našega premilega začetnega udarca. V drugem nizu smo to hibo izboljšali. Posledično smo boljše zaigrali v elementu blok- obramba in kar je najvažnejše- pri sprejemu nasprotnikovih začetnih udarcev smo se 'sputili' v nizko prežo in tako zelo dobro sprejemali in organizirali napadalne akcije. Ta niz smo zanesljivo dobili v svojo korist. V odločilnem tretjem niz nam ni uspelo zadržati visoke koncentracije, kar je botrovalo porazu proti izkušenim Ravenčanom.

 

Proti favorizirani ekipi OŠ Fram smo prikazali še kar nekaj dobrih potez in dobro igro, vendar pričakovano izgubili. Proti predstavniku ptujske regije se pa nismo preveč naigrali, ker nam je bil nasprotnik nedorasel.

 

Na zaključni podelitvi smo prejeli praktične nagrade in bronaste medalje. Dobra igra je držala za besedo našega vodjo in trenerja, ki je obljubil obisk McDonaldsa...

 

Vse čestitke za organizacijo tekmovanja OŠ Fram!

Trener : Alojz Kerec