• VigrosSGPZvezdaElcomIntering holdingPetrolTranspak DegraObrt-opremaPanvitaDogšaHitAboHakl ITAlkamZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGEDegraHitAboPranglAlkamGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingEL PuhanDiming Energija plusTranspak MineralPanvitaImo-RealKarba MGEGostilna - Pizzeria NONALespatexalualpremPanvitaMlinopekElcomSurovinaHelosZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolImo-RealGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONALegeaMineralPetrolDiming SGPSurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.profektIntering holdingVigrosTranspak FrontLab d.o.o.DogšaEnergija plusLegeaSurovinaElcomFrontLab d.o.o.Hakl ITElcomSGPPanvitaLespatexSurovinaFrontLab d.o.o.Transpak ZvezdaZavarovalnica Triglav, d.d.PranglVigrosMineralObrt-opremaHakl ITSGP

Novice 03.03.2011

Nadoknaditi zamujeno

Tokratna nasprotnika se med seboj dobro poznata, saj se bosta v 2 tednih kar dvakrat pomerila. Prvo tekmo so s 3:0 v nizih dobili soboški odbojkarji. S prepričljivo igro nasprotniku niso dali dihati, in točke so ostale doma. V soboto pa bomo upali, da bo ravno nasprotno. Torej, da točke ne bodo ostale doma, ampak jih dobo odbojkarji prinesli s seboj v Mursko Soboto.

Gostje so na lestvici modre skupine na 3. mestu, Panvita Galex pa na 4. A je Salonit odigral tekmo več od soboških odbojkarjev, na kontu pa imajo le točko več. Tekma bo torej odločala o položaju na lestvici, zmagovalec pa bi se lahko zavihtel za 2. mesto, saj bi ob porazu Calcita proti ACH-ju imel več točk od trenutno drugouvrščenega Calcita.

Že trenutna lestvica razkriva, da lahko pričakujemo izenačeno tekmo. Salonit je nazadnje premagal Calcit in si tako nekoliko okrepil samozavest. Panvita Galex pa je v soboto izgubila proti Marchiolu ter na ta način zapravila pričakovane točke. Sedaj pa je pred njimi priložnost, da te točke nadomestijo z zmago proti Salonitu.