• PanvitaVigrosZvezdaPekarna in kava bar KuzmičHakl ITAvto RajhPetrolFrontLab d.o.o.Avto RajhPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaIntering holdingEnergija plusKratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.KratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.PranglImo-RealprofektEnergija plusPanvitaSGPIntering holdingJože ŽagarSGPHakl ITPanvitaMlinopekPetrolFrontLab d.o.o.HelosZavarovalnica Triglav, d.d.alualpremPanvitaSGPIntering holdingZvezdaImo-RealPekarna in kava bar KuzmičSGPVigrosPranglEL PuhanHakl ITFrontLab d.o.o.

Novice
 • 10.06.2019

  Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

  OK Panvita Pomgrad bo v sodelovanju z Vestnikom organiziral odbojkarski tabor za osnovnošolske dečke. Tabor bo potekal od 01. julija do 05. julija 2019. Športne aktivnosti se bodo odvijale v športni dvorani OŠ I. in v Mestnem kopališču Murska Sobota.

 • 21.05.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad zasedli 4.mesto

  Kadeti Panvite Pomgrad zasedli 4.mesto V mariborski Dvorani Tabor je pretekli konec tedna potekal finalni turnir državnega prvenstva za kadete. Naslova državnih prvakov se je veselila ekipa PrKopač Brezovica, drugo mesto je zasedla Maribor SGD Strdin, tretje ekipa Braslovč, na četrtem mestu pa je končala ekipa Panvita Pomgrad

 • 17.05.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka Kadetska selekcija Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstila v finale državnega prvenstva. Prihajajočo nedeljo bo v Mariboru odigran finalni turnir v kadetski kategoriji, kjer se bodo za naslov Državnega prvaka potegovali tudi mladi odbojkarji Panvite Pomgrada. Panvita Pomgrad se bo pomerila proti ekipi PrKopač Brezovica. Maribor SGD Strdin se bo pomeril proti ŠD Braslovče. Zmagovalca tekem bosta igrala za zlato odličje, poraženca za bronasto odličje.

 • 06.05.2019

  Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva!

  Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva! Na nedeljskem polfinalnem turnirju kadetov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mestom zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin

 • 28.04.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za finale pred domačimi gledalci

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za finale pred domačimi gledalci Kadetska selekcija Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstila v polfinale državnega prvenstva.

 • 21.04.2019

  Panvita Pomgrad v prvi ligi zasedla 7.mesto,

  V 6. krogu zelene skupine 1.DOL za moške sta se srečali domači ekipi žšoštanj Topolšica in Panvita Pomgrad. S 3:0 (-25,-21,-22) so bili uspešnejši gostujoči odbojkarji, ki so se veselili zmage na zadnji letošnji tekmi sezone 2018/2019.

 • 17.04.2019

  Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL

  Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL V klubu smo zelo ponosni na drugo ekipo Panvite Pomgrad katera je z drugo ekipo nastopala v 3. Državni odbojkarski ligi in postala podprvak, prvo mesto so zasedli odbojkarji OK Radenci.