• Jože ŽagarKratchowillMineralFrontLab d.o.o.VigrosPanvitaPranglIntering holdingprofektEnergija plusZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.SGPKratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaPetrolPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.Jože ŽagarPekarna in kava bar KuzmičalualpremHakl ITZvezdaAvto RajhEnergija plusAvto RajhPetrolHakl ITMlinopekMineralPranglPanvitaSGPImo-RealZvezdaPekarna in kava bar KuzmičFrontLab d.o.o.Intering holdingEL PuhanIntering holdingPetrolImo-RealSGPVigrosHelosHakl ITMineralFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SGP

Novice
 • 20.03.2010

  Galex-Mir : ACH Volley

  Po tem, ko so v sredo odigrali zadnji deseti krog modre skupine in proti aktualnemu prvaku ACH Volleyu gladko izgubili na gostovanju, so se danes proti udeležencu končnice lige prvakov naši odbojkarji pomerili še v zaostalem srečanju petega kroga. Če bi srečanje dobili, bi v končnico krenili s fantastičnega drugega mesta. Rekorden obisk, saj se je v dvorani I. OŠ v Murski soboti zbralo okrog 1100 gledalcev je prinesel tudi precej boljšo igro varovancev Dejana Fujsa.

 • 13.03.2010

  Galex-Mir : Ekipa Marchiol Vodi

  Galex Mir : Ekipa Marchiol Vodi 3:1 (25:19, 20:25, 25:23, 25:16) Odbojkarji Galex-Mira nadaljujejo s prepričljivimi predstavami v 1. DOL Radenska Classic (modra skupina) saj so uspeli v svojo korist odločiti že sedmo srečanje od osmih, tako lahko na visokem drugem mestu povsem mirno pričakujejo derbija z ACH Volley.

 • 06.03.2010

  Galex-Mir : Salonit Anhovo

  Odbojkarji Galex-Mira so v 7. krogu drugega dela 1. DOL Radenska Classic (modra skupina) premagali Salonit Anhovo s 3:2 (22, 21, -23, -17, 10).